Titel

Scrum Master

Organisatie

Vliegtuigmaatschappij

Functie eisen

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (conceptueel denken en analytisch vermogen); 
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Scrum Master; 
  • Kennis en ervaring op het gebied van team ontwikkeling middels coaching; 
  • Kennis en ervaring op het gebied van Scaling Agile en Lean (zoals PI planning en DevOps); 
  • Ervaring in een operationele omgeving en het brengen van beginnende teams naar high  performing; 
  • Ervaring in een Azure DevOps omgeving is een pré 

Achtergrond opdracht

Transavia wil anders gaan werken met nog meer aandacht voor en beter aangesloten op het operationele proces. De organisatieverandering is daartoe ingezet en meer Agile werken in procesgerichte domeinen is essentieel voor deze verandering. Dat betekent onder andere dat de business en IT binnen de domeinen intensiever gaan samenwerken, gericht op één of meerdere processen.  


Je gaat als Scrum Master deel uitmaken van één van de teams binnen de IT Area Operationele Afdelingen, die onze collega’s van de Cockpit, Cabine, Fleet & Technical Services, Ground Services en SQA&S ondersteunt met digitale oplossingen. Je faciliteert jouw team bij het (zelf) oplossen van belemmeringen en verbeteren van de teamdynamiek waardoor resultaten gehaald worden. Hierbij zul je nauw samenwerken met je collega Scrum Master binnen de Area. 


Vanuit je Scrum Master rol draag je daarnaast bij aan het veranderproces om tot een effectief en efficiënt samenwerkingsmodel Business-IT te komen. Dit doe je in samenwerking met de Agile Transformation Specialist. Je ondersteunt Transavia in de nieuwe werkwijze, gedragsverandering, structuur- en cultuurontwikkeling en leiderschap. Door gerichte interventies in te zetten, weet je maximaal resultaat in samenwerking te faciliteren en beweeg je teams om verantwoordelijkheid te nemen en leidinggevenden om vertrouwen te geven. Tevens draag je actief bij aan het verbeteren van onderlinge samenwerking met andere Area’s en teams binnen Transavia(-IT).


Begin dit jaar is bekend geworden dat we een -voor Transavia- nieuw type vliegtuig aan de vloot gaan toevoegen, namelijk de Airbus A321/320neo. Dit betekent een spannende uitdaging voor alle onderdelen van ons bedrijf en zeker ook voor Operationele Afdelingen! Unieke kans dus om hier je bijdrage aan te leveren en waardevolle ervaring op te doen. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 september 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Peter-Paul Blonk: +31 6 13 57 65 51

Mail mij deze opdracht