Titel

SAP budget-based benefits selection Consultant

Organisatie

P-Direkt is het shared service centrum op het gebied van personeels- en salarisadministratie en andere innovatieve E-HRM diensten. Wij ondersteunen de werkgevers en werknemers binnen de sector Rijk met innovatieve technologie bij het afhandelen van hun personeelszaken. De salarisbetaling, het P-Direktportaal en de online personeelsinformatie zijn daarbij belangrijke eindproducten. Wij bieden met onze eindproducten een gevarieerd pakket aan HR-services aan.

Functie eisen

  • Kandidaat beschikt over WO werk- en denk niveau
  • Kandidaat heeft kennis en ervaring met implementatie van SAP budgetbases benefits selection.
  • Kandidaat heeft werkervaring binnen de (Rijks)overheid. 


Wensen

  • De kanidaat heeft ervaring met SAP ABAP in vergelijkbare SAP HR portaal omgeving
  • De kanidaat heeft ervaring met SAP WFM in een vergelijkbare SAP HR portaal omgeving.
  • De kanidaat heeft ervaring in vergelijkbaar project

Achtergrond opdracht

Betreft een strippenkaart


Wij zijn opzoek naar een ervaren SAP budget-based benefits selection (employee benefits) consultant. Je werkt in een klein scrum team met oa een consultant van SAP, een SAP timemanegement comsultant en SAP developers


Opdracht

Vanaf 1 januari 2020 zijn de afspraken individueel keuzebudget (IKB) vastgelegd in de arbeidsvoorwaardenovereenkomt sector Rijk. In ons proces IKB is de SAP budget-based benefits selection module geïmplementeerd. Wij hebben behoefte aan specialistische zorgondersteuning op het beheer en onderhoud van deze module. 


Afdeling

Dienstverleningssystemen, afgekort DVS, is de ICT afdeling van P-Direkt. Binnen DVS zijn we verantwoordelijk voor onder andere het applicatiebeheer, functioneel beheer en de salarisverwerking. Ook het incident en releasemanagement van onze primaire systemen zoals ons SAP Portaal en Telefonie zijn bij DVS belegd. Binnen DVS werken we volgens Agile principes zoals Scrum en Kanban in veelal zelf organiserende teams. Om grote ICT veranderingen te realiseren werken we projectmatig

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 mei 2022, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support