Titel

Regioplanner Zuid (OLZ)

Organisatie

Let op!

  • Op deze opdracht mogen we geen ZZP'ers aanbieden. Voor de duur van de opdracht kun je bij ons in dienst treden
  • Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar // startdatum: 01-09-2021. Einddatum: 31-08-2022
  • Intake gesprekken vinden 18-08-2021 plaats, gelieve hier rekening mee te houden
  • De klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel

Functie eisen

Om als regioplanner aan de slag te gaan;

  • heb je een afgeronde Mbo 4 opleiding; het is in je voordeel wanneer dit een technische opleiding is of wanneer je technische affiniteit hebt
  • werk je gemakkelijk met automatisering en (planning)systemen zoals SAP-MRS, Ariba en EPM en PowerBI; je kunt systemen en planningstools voor je laten werken en deze proactief benutten als stuur-informatie
  • woon je op goed bereisbare afstand van Born en ben je bereid om (met de auto) te reizen binnen de regio = harde eis!

Competenties

Je bent je bewust van je spilfunctie door actief en klantvriendelijk te communiceren vanuit een constructieve houding. Gevoel voor humor en teamgeest worden zeer gewaardeerd. Je bent creatief, je kunt (je werk) goed organiseren en je gaat hierin zeer accuraat te werk. Tot slot heb je in vorige functies actief meegedacht over het optimaliseren van je werkzaamheden.

Achtergrond opdracht

Achtergrond

Twee planners zijn samen verantwoordelijk voor een optimale planning van de werkzaamheden binnen de regio OLZ. Een spilfunctie voor ons team van zo’n 25 man.

 

Verantwoordelijkheden / werkzaamheden

Als Regioplanner ben jij als het ware de smeerolie van de regio OLZ. Door de onderhoudswerkzaamheden van de ongeveer 25 technici in de regio te plannen zorg jij voor de optimale inzet van de beschikbare capaciteit binnen de regio. Je doel is om elk jaar 100% uitvoering van de planning te realiseren. Hier ben je ook resultaatverantwoordelijk voor. Ook als beheerder van het magazijn is de planner een belangrijke speler voor het team. Je plant onder andere afspraken, bestelt materiaal en maakt deze beschikbaar voor de technici. Gezamenlijk met je collega regioplanner zorg je voor de uitgifte, inname en keuringen van gereedschappen.

 

Naast je werk in de regio draag je ook bij aan het optimaliseren van de functie van Regioplanner. Je schakelt gemakkelijk met andere regio’s en de landelijke capaciteitsplanners om op landelijk niveau de capaciteit te managen.

In de (nabije) toekomst liggen er, door de steeds veranderende organisatie, voldoende uitdagingen ten aanzien van de optimalisatie en coördinatie van de planning en de ondersteunende systemen.

 

Afdeling / team

Binnen de organisatie is de afdeling Operations verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem. Je werkt als planner voor een regio. In een regio zijn twee gebieden vertegenwoordigd en bestaan de teams uit technici met een eigen specialisme;

WTB, E&I, KB en TVGM. In een regio werken daarnaast twee Coördinatoren Operationeel en Projecten (COP) en een Regiomanager.

 

Als Regioplanner Zuid werk je niet alleen op je standplaats Born maar voer je ook werkzaamheden op de installatie Ravenstein uit. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 5 augustus 2021, voor 12.00 uur je recente Cv + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig