Titel

Red Hat Linux experts

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Functie eisen

  • Redhat RHCE gecertificeerd (Rhel 7+)
  • Minimaal 5 jaar in bezit van en hbo diploma


Wensen

  • Monitoring: Zabbix, Elastic, Kibana, Logstash
  • Networking: bind, free-ipa, Openldap, Nginx
  • Versioning: Git-Lab, Satellite
  • Ontwikkeling: Jboss, Perl, Tomcat, Apache, Ansible, Bash, Python, Perl
  • Ervaring in een Agile werkomgeving. 


Competenties

  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
  • Vermogen om kennis over te dragen middels workshops of één-op-één sessies.
  • Aantoonbare ervaring met documenteren t.b.v overdracht naar beheer.Achtergrond opdracht

DICTU is op zoek naar meerdere senior Red Hat Linux experts (gecertificeerd RHCE versie 7+) voor het beheer van onze omgevingen. Belangrijke tools zijn automation middels Ansible, versiebeheer middels GitLab en deployment via Ansible-Tower. Heb je hier veel ervaring mee en ben je snel in staat het beheerteam hiermee te helpen? Vind je het leuk om je kennis te delen? Solliciteer dan op deze functie. Taken zoals "Beheerder vd Dag" en "Consignatie" (dienst buiten kantoortijd) behoren bij de uitvoering van de werkzaamheden. Beheer (dagelijks beheer) zal een groot gedeelte van de werkzaamheden in beslag nemen maar daarnaast wordt ook van je gevraagd dat je meewerkt aan het invoeren (middels scripting bijvoorbeeld Ansible) van vernieuwingen in de software applicaties. 


Achtergrond opdracht

DICTU is o.a. leverancier van applicatie en platform diensten. Voor de applicaties die bij beheren gelden strenge beveiligingseisen en hoge beschikbaarheids eisen. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 september 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met (rectruiter).

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support