Titel

Recruiter

Organisatie

Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar. 

Functie eisen

Om in deze functie succesvol te zijn, heb je:

  •  Minimaal een HBO-opleiding afgerond;
  • Minimaal 5 jaar relevante en recente werkervaring in werving en selectie als Corporate Recruiter, bij voorkeur in een technisch bedrijf;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met een ATS, ervaring met SuccessFactors is een pré;
  • All-round recruiter ervaring in het werven van profielen in de volgende vakgebieden: (proces) techniek, financieel, juridisch, ICT, commercieel, business development, bedrijfsvoering van MBO-4 tot en met WO niveau;
  • Je woont in een straal van maximaal 1 uur van Groningen (enkele reis)
  • Je bent gewend om in complexe processen te denken;
  • Kennis van de wet- en regelgeving omtrent personeel (WAB, DBA, WAADI, etc.)

Als persoon beschik je over een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en kan je daar naar handelen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kan deze in een politieke omgeving toepassen op diverse niveaus. Je staat sterk in je schoenen, maar bent tegelijkertijd dienstverlenend en hoort gemakkelijk de werkelijke vraag. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en kan een eigen oordeel vormen en schroomt niet deze constructief te uiten. Je bent stressbestendig en in staat om onder tijdsdruk te functioneren.


Achtergrond opdracht

Als HR Adviseur Corporate Recruitment sta je midden in de organisatie als het gaat om het geven van advies over het invullen van vacatures (werving & selectie), arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, stages, participatiewet, inzet van externe inhuur en alle andere zaken rondom in- en doorstroom. Daarnaast ben je in staat om snel tot de juiste oplossing te komen en kan je ad hoc reageren op verzoeken uit de business.

Door extra drukte en focus op verschillende (beleidsmatige) processen zijn wij op zoek naar een ervaren en daadkrachtige HR Adviseur die veel ervaring heeft met werving en selectie.


Wat ga je doen?

Als HR Adviseur Corporate Recruitment begeleid je het werving- en selectieproces van externe en interne vacatures binnen de gehele breedte van de organisatie (hier ligt de nadruk op in deze functie). En je adviseert het management gevraagd en ongevraagd bij hun vragen over in- en doorstroom van interne en externe medewerkers. Het grootste deel van de vacatures zijn intern, waarbij het correct uitvoeren van het proces cruciaal is.

 

Door middel van het maken van creatieve en innovatieve wervingsplannen weet jij de opdrachtgever als werkgever zo te positioneren dat wij de geschikte kandidaten kunnen werven.


Je krijgt energie van dagelijks inhuur vraagstukken over voorwaarden, tarieven, toeslagen indexeringen, verhogingen, inhuur versus uitbesteed werk, etc. en je hebt ervaring met contract- en leveranciersmanagement met externe partners.


Over de afdeling

Jij gaat werken binnen de unit H met daarin collega’s met verschillende rollen: sourcingadviseurs, HR adviseurs, organisatieadviseurs en een opleidingsadviseur. Binnen het Sourcingteam werk je samen in een team met nog drie andere collega’s met ieder zijn eigen aandachtgebieden.

We faciliteren en adviseren medewerkers en leidinggevenden zodat zij optimaal hun werk voor de opdrachtgever kunnen doen en zich daarin kunnen blijven ontwikkelen. De unit draagt zorg voor een flexibel en transparant HR beleid dat duidelijke kaders aangeeft waarbinnen medewerkers en leidinggevenden kunnen opereren. Wij geloven in heldere en functionele richtlijnen en instrumenten zodat medewerkers en leidinggevenden hun verantwoordelijkheid kunnen nemen.


We zijn op zoek naar een recruiter die flexibel inzetbaar is. De komende periode is de verwachting dat je 4 tot 5 dagen ingezet gaat worden. We willen wel graag flexibiliteit. Op moment dat het minder druk is, kan het zijn dat je minder uren wordt ingezet. Flexibel inzetbaar tussen 20-40 uur per week 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 14 april 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht