Titel

Python ontwikkelaar

Organisatie

.

Achtergrond opdracht

Voor het volledig automatiseren van alle netwerkdiensten die op het netwerk van de opdrachtgever zullen worden geboden wordt een automation/aggregation architectuur ontwikkeld en geïmplementeerd. De gebruikte componenten omvat onder andere een workflow engine, queuing mechanisme, netwerk service informatie database en adapters naar een veelvoud van externe systemen zoals klantinformatie, netwerk inventory database, authenticatie engine en policy engine.
Daarnaast worden interfaces naar netwerk management systemen voor het aansturen van de Ethernet service laag en IP laag ontwikkeld, en later uitgebreid met interfaces naar een virtualisatie platform en/of Network Function Virtualisation platform. Voor het gebruik van deze automation/aggregation architectuur worden APIs ontwikkeld die direct of via een dashboard of portal aan de gebruikers ter beschikking worden gesteld.

 

Functie eisen

We zoeken per direct een ervaren Python3 ontwikkelaar met affiniteit voor computernetwerken die actief kan bijdragen aan de te ontwikkelen architectuur met complexe informatiestromen.

Deze ontwikkelaar…

• is in staat om complexe relaties, afhankelijkheden en informatiestromen te begrijpen en hiervoor oplossingen te bedenken;
• heeft een sterke affiniteit met computernetwerken;
• is zeer ervaren in het functioneel en object georiënteerd ontwikkelen in Python3;

• heeft uitgebreide ervaring met
o Het ontwikkelen en gebruik van SOAP API’s
o Het ontwikkelen en gebruik van REST API’s
o Git
o Continious Integration
o Het schrijven van test

• is goed bekend met
Documentreferentie: EI2017-form-inhuuraanvraag-v10 2/2
o Swagger
o Gitlab
o Conexxion framework
o Bash
o een Agile werkwijze zoals SCRUM

Begrippen zoals: DNS, IP, JSON, YAML, TLS, OAuth2, SAML,
Rollen, Rechten, BPMN 2.0

Opdracht informatie

Interesse? Stuur ons je CV, motivatie, beschikbaarheid en uurtarief (inclusief reis-en verblijf exclusief btw) voor 14 februari 2018 12:00 uur.

Gerelateerde opdrachten

Voor Software engineer