Titel

Proza Appworks Ontwikkelaar

Organisatie

De missie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is de volgende:

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereidt op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder wil het ministerie dat iedereen cultuur kan beleven en dat leraren, kunstenaars en wetenschappers hun werk kunnen doen.

Functie eisen

 • Opleiding: Process Modeling for OpenText AppWorks Platform / OpenText AppWorks Entity Modelling (tot aan vigerende versie) 
 • Opleiding: Appworks Process Platform Developer (tot aan vigerende versie) 
 • Opleiding: Agile en Scrum basistraining  


Wensen:

 • Mininaal HBO opleiding/werk-/denkniveau binnen het taakgebied van informatiehuishouding, informatiesystemen en bedrijfsvoering
 • Opleiding gevolgd voor OpenText Extended ECM, OpenText content suite, SoapUI, webservices en XML is een pré 
 • Is resultaatgericht en pakt pro-actief (potentiële) belemmeringen op. Weet de mensen en specialisten te vinden in het (in)formele netwerk om zo het werk “er door heen te trekken”; wacht niet af
 • Snapt de (soms tegenstrijdige) belangen van Technologie, Procesmanagement en Organisatie(verandering) en doorziet waarachtig de balans
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • In staat om functionele vraagstukken te vertalen naar werkende softwareoplossingen
 • Leergierig en bereid om op korte termijn AppWorks certificeringen te halen
 • (Werk)ervaring met low code development is een pre
 • Ervaring als business/informatie analist is een pre 

Achtergrond opdracht

LET OP:

Dit betreft een detavast aanvraag.


De kandidaat start als junior ontwikkelaar van Proza applicaties, maar groeit door naar een volwaardig lid van de OCW-brede groep van medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de opzet van de gebruikersinterface en de applicatie binnen Appworks. Je houd je bezig met procesmodellering, Entity modelling, BPM, SOA architectuur en de inzet van webservices, API’s voor koppelingen buiten de Appworks omgeving.

Regelmatig vindt overleg en afstemming plaats met interne collega’s. Zowel over inrichtingsvraagstukken die binnen de Inspectie als binnen het OCW -concern plaatsvinden. Daarbij heb je aandacht voor duurzame ontwikkeling en de herbruikbaarheid van elementen en een neus voor vernieuwing en innovatie.


Misschien ten overvloede maar voor deze uitvraag geldt ook het gestelde in artikel 12.3 van CAO Rijk: Voorzieningen bij Studie en Opleiding (https://www.caorijk.nl/cao-rijk/hoofdstuk-12/voorzieningen-bij-studie-en-opleiding). Deze termijn is drie jaar. 


Achtergrond opdracht:

Binnen de Inspectie van het Onderwijs wordt de Suite van OpenText gebruikt voor document management en proces management. De Suite bestaat uit een Content Suite en Appworks platform. Gezamenlijk ondersteunen zij digitale processen en zaakgericht werken.


Implementatie wordt op een Agile manier uitgevoerd. Met behulp van Scrum werkt het team samen met de business aan het bouwen van de processen binnen het platform. Inmiddels is al enige ervaring met de OpenText producten opgebouwd binnen de inspectie; het systeem is in maart 2020 live gegaan. 

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 11 februari 2022, voor 11.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development