Titel

Protection Automation & Control Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.Functie eisen

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en kan dit aantonen met een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld de richting E, ICT of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt ervaring op het vlak van functioneel en/of technisch beheer;
  • Je hebt kennis over SCADA, collecteren van data of Cybersecurity;
  • Je hebt kennis van en ervaring met ITIL maar boven la handel je op basis van Agile waarden;


Competenties

  • Je neemt initiatief en hebt een flexibele houding;
  • Bereidt en beschikbaar om op locatie te werken. Af en toe ook buiten kantoortijden;


Achtergrond opdracht

Door veel nieuwe ontwikkelingen worden systemen, processen en security geraakt. Het team zoekt een Protection Automation & Control engineer (PAC engineer) voor de locatie Weert om het team te versterken en nieuwe ontwikkelingen succesvol te borgen. De functie PAC engineer is een verzameltitel binnen de afdeling Net-Automatisering, binnen het team ga je aan de slag in de rol van 'systeem & support engineer'. Daarnaast werk je samen aan het beheer, onderhoud en wijzigingen van DA- en DALi-omgevingen en werk je nauw samen met het software ontwikkelteam voor de doorontwikkeling van het platform.


Als nieuwe collega heb je beheerervaring in een technische omgeving en werk je natuurlijk samen om doelen te realiseren. Ook zet je je graag in om ook afdelings-breed bij te dragen aan doelstellingen. Je streeft transparantie en leren na. Zo zijn er bijvoorbeeld procedures maar weet je collega's en omgeving mee te nemen als resultaten ook op een andere effectieve manier te realiseren zijn.

Als nieuwe collega ben je gretig om kennis op te doen en zoek je collega's hiervoor actief op. Jij wilt het echte doel of probleem begrijpen om zo de best passende oplossing te bieden. Sta je open voor feedback geven en ontvangen en weet je in je werk een passende balans tussen kwaliteit en doelmatigheid te vinden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 2 september 2022, voor 12:00 uur je recente CV + gerichte motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

Standplaats: Weert. Her is helaas niet mogelijk om thuis te werken.

Aantal uur: 40 uur geniet de voorkeur (36 of 32 uur is bespreekbaar)

Duur: 12 maanden

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support