Titel

Projectmedewerker GIS Asset Data Verrijkingsteam a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Functie eisen

  • Kandidaat heeft aantoonbaar mbo+ werk- en denkniveau
  • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met GIS (pré, geen eis)

Achtergrond opdracht

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Ook op het vlak van dataverwerking.


Het Asset Data Verrijkingsteam voert in opdracht van Asset Management grootschalige data verrijkingsopdrachten uit in BM-GIS. Doelstelling is dat de datakwaliteit beter wordt, zodat Stedin zich beter kan voorbereiden op de energietransitie. De missie is om een hoge datakwaliteit te realiseren met behulp van schaalbare capaciteit tegen betaalbare kosten.


Als Projectmedewerker GIS binnen het Asset Data Verrijkingsteam werk je in verschillende projecten om onze statische asset data in BM-GIS te verrijken, te corrigeren of nieuw in te voeren.


Veel van het daadwerkelijke tekenwerk wordt uitbesteed aan onze externe partner in het buitenland en als GIS Operator binnen het Verrijkingsteam borg jij de kwaliteit door middel van het uitvoeren van controles. Je bent het aanspreekpunt voor vragen en degene die ontbrekende gegevens achterhaalt en oplossingen bedenkt voor issues.


Dit zijn natuurlijk niet de enige werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden binnen de projecten. Om onze partner in India het werk te kunnen laten uitvoeren, moeten er voor elke nieuwe opdracht werkinstructies worden opgesteld conform de afgesproken richtlijnen binnen de organisatie.


Ook heb je, afhankelijk van welk project, contact met interne of externe stakeholders om afspraken te maken of informatie te achterhalen.


Kortom, jij bent de spin in het web, wat er ook op je pad komt, jij adviseert, onderzoekt en creëert inzicht in de situatie!


Je werkt hierbij samen met je collega GIS Operators, de projectcoördinator en de projectleider binnen het Verrijkingsteam.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 12 augustus 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 47,50 all-in ex BTW


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek