Titel

Projectmanager Mobiliteit

Organisatie

Je gaat deel uitmaken van ons Facility Management-team. Dit valt onder de afdeling HR en bestaat momenteel uit twaalf hoogopgeleide professionals: beleidsmedewerkers, contractmanagers, business partners, businessanalisten, backofficemedewerkers en een wagenparkadviseur. De aandachtsgebieden van dit team zijn huisvesting, facilitaire dienstverlening en mobiliteit voor de hele Enexis-organisatie. Het is een superenthousiast en betrokken team dat gewend is samen de schouders eronder te zetten en een hoog kwaliteitsniveau nastreeft. Jij bent als projectmanager voornamelijk betrokken bij het team wat zich richt op mobiliteit. Je werkgebied is Nederland, je directe collega’s werken voornamelijk in brabant en limburg. Je werkplek bepaal je bij Enexis grotendeels zelf. Voor thuiswerken is er alle ruimte, zolang je op belangrijke momenten maar aanwezig bent op locatie.


De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Om de beste resultaten te halen heb je een academisch werk- en denkniveau, meer dan vijf jaar werkervaring, waarvan drie jaar als projectmanager. Je hebt zeer ruime aantoonbare kennis en ervaring in (optimaliseren van) mobiliteitsmanagement , het uitvoeren van mobiliteitsprojecten en -aanbestedingen. Je hebt kennis en ervaring met projectmethodes zoals Agile, Scrum of Prince2 en met advies-, verander- en/of implementatieprojecten.


Je bent analytisch sterk en doorgrondt een organisatie en vraagstuk/project snel, zelfs een van de omvang van Enexis.


Bovenal ben je een gedreven professional die met excellente communicatieve vaardigheden én goed stakeholdermanagement gaat voor het resultaat. Door jouw empathisch en analytisch vermogen creëer je draagvlak voor verandering en ben je in staat om bestaande processen en patronen te doorbreken. Je bent daarnaast flexibel en integer en beschikt over een flinke dosis implementatiekracht. Als sterke verbinder en teamspeler sla je bruggen tussen mensen en weet je de organisatie mee te krijgen in de gewenste richting. 


 

Achtergrond opdracht

Je voert verbeterprojecten uit en geeft ook leiding aan multidisciplinaire teams en impactvolle projecten in een dynamische omgeving. Projecten zijn gericht op het ondersteunen van het mobiliteitsteam zoals het realiseren van verbeteringen en/of veranderingen op het gebied van bedrijfsprocessen, informatievoorziening en aanbestedingen en die invulling geven aan de strategische en tactische belangen van de opdrachtgever.


Je bent gesprekspartner voor opdrachtgever en stakeholders en verantwoordelijk voor het hele traject; van het opstellen van het projectplan, stakeholdermanagement en het borgen van de voortgang tot en met het eindresultaat. Hiertoe voer je projecten uit en/of stuur je een projectteam aan alsmede de externe partijen in relatie tot het project en rapporteer je aan opdrachtgever en/of stuurgroep. Je creëert draagvlak voor de implementatie van projecten en houdt het initiatief om je omgeving te challengen op de toegevoegde waarde van de projecten.

Als projectleider ben je in staat om de grote en complexe projecten zelfstandig uit te voeren of te managen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 augustus 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Let op: start is in september.

Gesprekken zullen pas eind augustus/begin september worden ingepland. Eerder is niet mogelijk ivm vakantieperiode.

Standplaats: Den Bosch

Aantal uren: 40 uur per week geniet de voorkeur. 36 of 32 uur is bespreekbaar.


Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement