Titel

Projectmanager ICT

Organisatie

UWV te Amsterdam

Achtergrond opdracht

Binnen de afdeling BS/DIV van het ICT Bedrijf is acute behoefte ontstaan aan een ICT senior projectmanager/a.i. teammanager ter ondersteuning van de huidige teammanager. Het team bestaat uit ongeveer 37 medewerkers. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van verschillende DIV applicaties (input- en outputmanagement, Electronisch archief/Electronisch dossier). In samenwerking met de huidige teammanager wordt van de manager verwacht dat hij voor een deel het team gaat aansturen, daarmee (mede) verantwoordelijk is voor het halen van de beoogde resultaten en mede invulling geeft aan de HRMcyclus van de interne ICT medewerkers. De initiele duur van de opdracht is 1 jaar met optie op verlenging van 3 maanden. De gewenste ICT senior projectmanager/a.i. teammanager DIV heeft een goed inlevingsvermogen, kan goed luisteren maar is ook strak in het maken van afspraken en de opvolging daarvan.

Functie eisen

  • Voor deze opdracht is het van het grootste belang dat u als senior manager zeer uitgebreide ICT-projectmanagement/teammanagent werkervaring heeft en u moet kunnen opereren op bestuurlijk niveau. Tevens moet hij/zij beschikken over technische kennis Documentaire Informatievoorzieningen).
  • Binnen uw CV dient naar voren te komen dat u minimaal twee aantoonbare succesvol afgeronde opdracht kent als senior ICT Projectmanager/a.i. teammanager waarin u aantoonbaar in staat bent gebleken om de invulling te geven aan de gestelde opdrachtomschrijving zoals in het functieprofiel hierboven is vermeld.

 

  • Minimaal 2 soortgelijke opdrachten (lijnmanagement) met goed resultaat in vergelijkbare omgeving als het UWV


  • Tenminste 5 jaar seniore projectmanagement ervaring in bestuurlijke complexe ICT-omgevingen in de afgelopen 10 jaar.

 

  • Ervaring met software ontwikkeling in documentaire informatiesystemen (electronisch archief en dossier)

 

  • Wij verzoeken u in het CV een referentie aan te leveren. Zie voor inhoud van deze referentie het functieprofiel en specifieke eisen van dit project

 
 

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement