Titel

Projectmanager Elektra Aanleg (deta-vast)

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Omdat we hebben begrepen dat het niet meer mogelijk was op de vorige aanvraag aan te bieden hebben hier een doorlopende aanvraag tot einde jaar van gemaakt. Deze aanvraag zullen we sluiten zodra de posities zijn ingevuld. Kandidaten die via de mail zijn voorgedragen graag aan deze aanvraag koppelen.


Jouw Energie

Jij haalt je energie uit het werken binnen een team, waarmee je samen projecten ontwerpt, binnenhaalt en realiseert. In de regel bestaan onze teams uit 3 engineers, 2 uitvoerders en een projectcoördinator en natuurlijk een projectmanager.

 

Zo ben jij integraal verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele energieprojecten, van planvorming tot en met de oplevering van het project.


De end-to-end verantwoordelijkheid hebben voor de complexere infrastructurele energieprojecten is voor jou een mooie uitdaging.


Jij hebt als projectmanager veel gesprekken, overleg en afstemming met collega’s, maar ook met de gemeente, overheidsinstellingen, eindklanten en/of projectontwikkelaars over de energie van vandaag en morgen. Zo kom je er achter welke projecten of initiatieven er gaan spelen en welke projecten kansen zijn voor de opdrachtgever.

 

Jjj draagt bij aan aan de energietransitie door:

  • Te sturen op veiligheid, kwaliteit, kosten en planning;
  • Het onderhouden van contacten met interne ketenpartners en externe partijen, zoals collega’s bij Assetmanagement, bedrijven, de gemeente en aannemers;
  • Functionele aansturing van het projectteam en samenwerking met Engineers, Uitvoerders en de Projectcoördinator die de technische en inhoudelijke voorbereiding van projecten realiseren en zorgen voor de juiste uitvoering.
  • Bij afronding van het project de kosten, maar ook de werkwijze en loop van het project te evalueren

 

Kortom jij coördineert en stuurt verschillende projecten tegelijkertijd van begin tot eind en daar haal jij je energie uit.

Functie eisen

Jij weet projecten succesvol af te ronden en kan dit aantonen met jouw ervaring. Je bent resultaatgericht en kunt goed improviseren. Je kent de details, en bent ook in staat om het overzicht te houden over een groot aantal projecten. Daarom ben je voor je Teamleider een gelijkwaardig sparringpartner. Verder ben je analytisch, kun je goed plannen en organiseren en heb je de beschikking over de sociale vaardigheden die nodig zijn om jouw team verder te brengen.

Voor deze functie vragen we:

  • Een afgeronde HBO technische opleiding, bij voorkeur richting elektrotechniek;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons uiterlijk 21 januari 2021, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement