Titel

Projectmanager Cx

Organisatie

De opdrachtgever is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden ze de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken ze mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Zij zorgen als 100% staatsdeelneming ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.

 

Waar ga je werken?                                         

Je zult hoofdzakelijk worden ingezet op projecten welke een spreiding kennen over heel Nederland. Het betreft een ambulante functie.


Functie eisen

Je staat stevig in je schoenen, je houdt je doel in zicht en hebt daarbij oog voor het gehele plaatje. Je vindt het leuk om in een team te werken, je bent zichtbaar en aanspreekbaar, zowel voor je team als ook voor overige betrokkenen tijdens de bouw van de installaties. Je signaleert trends, ontwikkelingen en knelpunten, analyseert deze en vertaalt ze naar consequenties voor jouw aandachtsgebied.
Je bent een energiek en proactief, hebt grote affiniteit met techniek en je neemt graag verantwoordelijkheid voor jouw bijdrage en resultaten. Je kunt er goed mee omgaan dat je soms moet werken onder tijdsdruk of te maken krijgt met onverwachtse veranderingen. Je bent communicatief zeer vaardig en je kunt een commissioningteam aansturen in een dynamische omgeving. Je voelt je thuis in een rol waarin je als spin in het web fungeert. Je bent positief ingesteld, kent je eigen ontwikkelpunten en je bent een echte teamplayer.


Om succesvol te zijn beschik je daarnaast over:  • HBO werk- en denkniveau
  • Een technisch georiënteerde opleiding (v.b. WTB, E&I, Proces Engineering)
  • Ervaring in het aansturen van commissioningtrajecten in de olie en gas en (petro-) chemie
  • Multidisciplinaire ervaring is een pré


 

Achtergrond opdracht

Je bent verantwoordelijk voor het veilig, op tijd en binnen budget testen en in bedrijf stellen van de op te leveren assets.

Je belangrijkste taak is het opstellen van een overall plan van aanpak voor commissioningsactiviteiten van de verschillende projecten. Aangezien waterstof als te transporteren medium een nieuw fenomeen is voor ons wordt van jou verwacht dat je op gestructureerde wijze nieuwe kennis en opgedane ervaringen verwerkt in het overall plan van aanpak. Je zorgt ervoor dat het projectspecifieke plan voor de commissioning aansluit op het overall plan van aanpak. Je kunt gevraagd worden voor één of meerdere projecten de commissioning in uitvoering zelf ter hand te nemen als commissioning lead, maar het is ook mogelijk dat de uitvoering bij een commissioning lead belegd wordt. In dat laatste geval stuur je de commisisoning lead technisch inhoudelijk aan.

Voor ieder project wordt een projectspecifiek commissioningplan opgesteld. Je ziet erop toe dat  dat de dagelijkse commissioningsactiviteiten worden uitgevoerd in overeenstemming met dit  commissioningsplan en de bijbehorende commissioningsplanning. Deze activiteiten worden uitgevoerd door een team van commissioning technici.
 
Een hoog risicobewustzijn, duidelijke communicatie en het kunnen aansturen van een team in een dynamische en operationele omgeving zijn erg belangrijk.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 29 augustus 2022, voor 12:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 97,50 all-in ex BTW. Tarief kan de 1e 24 maanden niet geïndexeerd worden.


Bring Your Own Device (BYO): Er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel.

 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement