Titel

Projectmanager

Organisatie

Belastingdienst te Utrecht

Functie eisen

  • Aantoonbare werkervaring en vakbekwaam om deze rol te vervullen

Wens:

  • Functioneert aantoonbaar op WO niveau, en heeft minimaal een HBO-diploma in een relevante richting, zoals bedrijfsinformatietechnologie, data-analist, bedrijfskunde, controlling, informatiekunde, creative technology, organisatiepsychologie of onderwijskunde.
  • Heeft aantoonbare ervaring als projectmanager in grote, complexe organisaties
  • Heeft affiniteit met het proces van leren en ontwikkelen
  • Heeft goede coachingsvaardigheden voor het begeleiden van een junior projectleider
  • Heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met het ontwikkelen van KPI’s in grote en complexe organisaties
  • Heeft aantoonbaar kennis van electronic performance support system (epss).
  • Heeft aantoonbaar ervaring met aanbestedingen van ICT systemen
  • Heeft aantoonbaar ervaring met de scrum-methodiek. Ervaring met scaled agile framework (SAFe) is een pre

Achtergrond opdracht

De afdeling is gestart met de voorbereidingen van een aanbestedingsproject voor een electronic performance support systeem. Als projectmanager van het aanbestedingsproject werk je samen met de klant aan het onderzoeken en formuleren van de functionele vraag. In nauwe samenwerking met belanghebbenden (opdrachtgever, gebruikers) de IV-keten (architecten, inkopers, etc.) en de te selecteren externe leverancier ben je verantwoordelijk voor het opleveren van die functionaliteiten.


Achtergrond:

Een vernieuwende en ambitieuze Belastingdienst Academie: dat is het streven van de SSO organisatie en personeel/ontwikkelen en mobiliteit. In je rol als projectmanager/leider lever je afwisselend hieraan een belangrijke bijdrage. Jij richt je in een interdisciplinair, team op het continu verbeteren, vernieuwen en onderhouden van de online services, bestaande uit een LMS, bestelsysteem, toets systeem, virtueel leslokaal, etc. De inkoop en doorontwikkeling van online diensten vindt plaats in nauwe samenwerking met teams van de afdeling Informatievoorziening (IV). Samen zorgen jullie ervoor dat de benodigde ICT voor Leren en Ontwikkelen staat als een huis en voldoet aan de klantwensen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 16 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement