Titel

Projectmanager

Organisatie

ICT bedrijf

Functie eisen

Relevante certificeringen

Achtergrond opdracht

In verband met de onboarding van nieuwe klanten en de opstart van de bijbehorende projecten, zijn we per direct op zoek naar versterking van ons bestaand Project Management team. 


Als PM binnen het Improve team ben je verantwoordelijk voor het onboarden van deze nieuwe klanten en ben je verantwoordelijk voor een succesvol projectresultaat.


  • Je bent ‘de spil’ tussen opdrachtgever en jouw projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie c.q. implementatie van oplossingen en verantwoordelijk voor het opgeleverde resultaat.
  • Je werkt actief mee aan de acquisitie van nieuwe klanten door te participeren in offertetrajecten. Bij de uitvoering van projecten (Beneficial Operations) bewaak je de ‘end to end’ cyclus van ‘bid’, ’build’ (project) tot in beheername door Managed Services. Je geeft leiding aan deze transitie- en transformatieprojecten. 
  • Je stelt de projectdoelstellingen, projectdefinitie en een programma van eisen op. Tevens definieer je (deel)projecten. Je overlegt met jouw opdrachtgever over de projectaanpak, fasering, rolverdeling, specifieke eisen en wensen. Dit alles in duidelijke en begrijpelijke taal en je weet dit op overtuigende wijze te presenteren.
  • Je stuurt op een efficiënte bezetting van zowel interne projectmedewerkers en/of derde partijen aan, zodanig dat (uitgaande van een projectplan) de geformuleerde projectdoelstellingen binnen randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie worden gerealiseerd. 
  • Je realiseert de uitvoering van het (deel)projectplan, je draagt zorg voor periodieke rapportages.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 18 oktober 2021 je recente CV + motivatie (in het Engels) voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement