Titel

Projectmanager

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.


Let op: ZZP’ers genieten de voorkeur voor deze opdracht

Achtergrond opdracht

Je gaat binnenonze klant werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van de Operatie. Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen we infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen. In deze functie zorg je er voor dat onze klant tijdig haar projecten heeft voorbereid en uitgevoerd. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen voor onze klant te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen voor onze klant. De werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Het sturen op kwaliteit, kosten en planning;
  • Signaleren en oplossen van risico’s, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft;
  • Doorlopend coördineren van meerdere technische projecten;
  • Aansturen van een team van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert;
  • Namensonze klant deelnemen aan combi-overleggen met a

Functie eisen

Met jouw ervaring weet je projecten succesvol af te ronden en je team een stap verder te helpen.


Jij snapt wat er gebeurt in de infra-wereld en hebt al eerder gewerkt met elektra-projecten zoals uitbreidingen, aansluitingen of reconstructies. Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Hoewel je oog hebt voor details, ben je ook in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Verder ben je ondernemend, je kunt goed plannen en organiseren en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.


Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO technische opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Aantoonbare ervaring met infraprojecten;
  • Kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
  • Kennis van of affiniteit met de uitvoeringsorganisatie van een netbeheerder.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons 2 april 2020, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement