Titel

Projectleider Transportprognoses Weert

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Functie eisen

Eisen

  • Afgeronde WO/HBO opleiding bij voorkeur Elektrotechniek
  • Junior/medior projectleider/consultant
  • In staat zijn om de complexe materie eenvoudig te maken en te vertalen naar onze klant

Wensen

  • Ervaring met bedrijfsvoering binnen een Netbeheerder is een pluspunt.
  • Beïnvloeden van politieke processen

Achtergrond opdracht

innen het programma Flex, dat zich richt op de inzet van klantproducten die flexibel met de beschikbare netcapaciteit om kunnen springen, zijn kwalitatief goede transportprognoses (T-prognoses) een belangrijke voorwaarde. Transportprognoses maken onderdeel uit van de Netcode Elektriciteit en betreffen o.a. de dagelijkse uitwisseling van transportprognoses van onze > 1 megawatt klanten met ons als Netbeheerder. Deze regelgeving is sinds 2019 actief maar we zien dat de vereiste kwaliteit achterblijft. Het verhogen van deze kwaliteit is het doel van dit project.

Je werkt tevens samen met diverse programma- en projectmanagers binnen het programma Flex. De senior projectmanager die reeds is gestart met dit project zal je helpen en begeleiden in dit traject. Het is een kennis intensief project, waardoor kennis van elektrotechniek en bedrijfsvoering een must is. Ook het eenvoudig maken van deze complexe materie behoort tot je skills.

Je ben verantwoordelijk voor:

  • Het inventariseren van de redenen in het achterblijven van de kwaliteit en daarop een plan van aanpak schrijven
  • Het begeleiden van de reeds opgestarte feature van het volgen van de kwaliteit van de ingeleverde T-prognoses en het aanscherpen van de benodigde informatiebehoefte.
  • Het met de projectmanager Grootzakelijk XL (relatiemanagers van deze grote klanten) voorbereiden van het gesprek met de klant om hen ervan te overtuigen van de noodzaak hiervan.
  • Het voorbereiden van stukken richting de stuurgroep én de leden van de sector werkgroepen om voor de lange termijn de kwaliteitseisen te borgen.
  • Eventueel kan er ook een bijdrage gevraagd worden in het helpen bij andere onderdelen van het programma aangezien het werk vaak via pieken en dalen gaat.Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 september 2022, voor 9:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

start 0,6 FTE en vanaf december 0,4 FTE


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW. CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek