Titel

Projectleider/Senior Engineer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Functie eisen

Als onze Senior Engineer heb je een afgeronde hbo-opleiding richting Elektrotechniek en minimaal 7 jaar ervaring in het vakgebied in de energie- of installatiewereld.

Je houdt ervan om meerdere ballen in de lucht te houden maar bovenal heb je oog voor de klant en voor kwaliteit.


Je zorgt ervoor dat projecten op de juiste manier worden uitgedacht. Door jouw manier van plannen en organiseren maak je die belofte waar. Het spreekt verder voor zich dat je besluitvaardig en stressbestendig bent. Je werkt graag nauw samen met je collega's om het beste resultaat te realiseren voor klant.

Achtergrond opdracht

ls Senior Engineer ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het engineering middenspanningsprojecten in regio West. Dit betreffen 10, 13 en 23 kV distributie aansluitingen voor zowel productie als kantoorgebouwen. Het aantal huidige assets (100+ transformatoren, 200+ schakelaars) zal in de komende jaren aanzienlijk groeien. De hiervoor benodigde engineering & aanleg projecten variëren daarbij in omvang van kleinere middenspanningsinstallaties met enkele transformatoren tot grotere installaties voor 10+ transformatoren, zowel voor bestaande gebouwen als voor nieuwbouw. Vanuit Fudura ben je vooral betrokken eerste idee tot ontwerp, maar ook later bij de uitvoering en oplevering van het project.

Zo heb je direct contact met onze klant en heb je veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Van offerte tot en met de oplevering: je bent pas tevreden wanneer onze klant dat óók is. Aan de hand van de klantwensen ontwerp je middenspanningsinstallaties, je stelt project- en ontwerpspecificaties op en maakt projectplannen voor uitbreiding, aanpassing of nieuwbouw van bedrijfsmiddelen

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 27 september 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW. CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format. Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement