Titel

Projectleider Maritieme IT

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover.


De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet duidelijk naar voren komen op zowel het cv als op het antwoordformulier!

Een uitgebreide veiligheidsscreening maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit kan 8 tot 10 weken duren.

Achtergrond opdracht

Voor een tweetal internationaal getinte grootmaterieel projecten zoeken wij een ervaren projectleider die voor maritieme IT de integrale JIVC projectleidersrol kan invullen. Het betreft het binationale project MCM en het project vervanging onderzeeboten. Het internationale aspect ligt bij MCM op het werk dat in Frankrijk wordt uitgevoerd, de verwachting is bij het project vervanging onderzeeboten dat er mogelijk ook werkzaamheden in het buitenland aan vast zitten. Gezien de besluitvorming die voor dit project nog moet plaatsvinden, zal dit in het komende jaar pas duidelijk wordenOrganisatorische context en cultuur

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.


Bijzonderheden / extra toelichting

De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt. Mogelijk werkzaamheden in het buitenland (binnen Europa).


Tariefsindicatie:

EUR 80,-

Functie eisen

  • Minimal 5 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagement.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met testmanagement.
  • Project and Portfolio Management, kandidaat heeft een Prince2 en agile certificaat.
  • Aantoonbare meerjarige ervaring met Managen, aantoonbaar met minimaal 5 jaar ervaring.
  • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar met minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring.

Wensen

  • Van belang is ervaring met grootmaterieel projecten en ervaring binnen het maritieme domein. We zijn op zoek zoals aangegeven naar een ervaren projectleider die goede kennis heeft van de maritieme omgeving waarin deze projecten voor de uitvoering binnen JIVC moeten plaatsvinden
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met Maritieme projecten.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met materieel logistieke projecten.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis van scrum en agile.
  • Kandidaat heeft bij voorkeur een HBO diploma

Opdracht informatie

Stuur ons 3 juli 2020, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement