Titel

Projectleider (Maastricht)

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Achtergrond opdracht

De opdrachtgever brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorziet de opdrachtgever ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn ze voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen ze er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen ze met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat ze naar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

 

Functie eisen

Als projectleider zorg je ervoor dat er een stabiele planning komt, we moeten hier nog naartoe groeien, dus je kan je eigen invulling aan deze functie geven.
Jij zet het beleid uit, creëert werkgroepen, gaat met alle stakeholders (intern en extern) rond de tafel om zo alle belangen mee te nemen en uit te werken in je plan. Hierdoor creëer je draagvlak voor doorvoering en implementatie van (deel) projecten en implementaties.
Je bent goed in het oplossen van problemen en weet projectmatig alles in goede banen te leiden, hiervoor moet je soms gebaande paden doorbreken.
 
We zoeken iemand die gewoon dóet, de ervaring ontbreekt op dit moment in ons team.

Functie-eisen
Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in verandermanagement en bent WO opgeleid.
 
Wensen/ pré’s
Ervaring in de Energiebranche, vanuit de aannemerij of netbeheerder helpt jou in het uitoefenen van je functie en de opdrachtgever, omdat je dan sneller inzetbaar bent. Dit dient duidelijk naar voren te komen in het cv en motivatie.

Competenties
Je beschikt over natuurlijk overwicht en zeer goede communicatie vaardigheden op meerdere vlakken binnen meerdere lagen van de organisatie en daarbuiten.

 

Opdracht informatie

Opties voor gesprekken
Deze worden nader bepaald.

Interesse? Reageer dan voor 21 februari 12:00 uur met een recent cv, motivatie, beschikbaarheid, minimaal 2 referenties en het uurtarief (inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW)

 

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement