Titel

Projectleider

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar HBO/WO
  • Prince 2
  • Scrum methodieken; Prince 2; Rapportage technieken; Presentatie technieken


Wensen

  • ITSM en ITIL agile scrum, project management methodieken
  • Kennis en ervaring van overheidorganisaties is een pré.


Competenties

  • Communicatief vaardig,
  • Het kunnen verbinden, coachen en samenwerken.
  • Politieke sensitiviteit in overheidsorganisaties.
  • Bekendheid met een devops ingerichte organisatie is belangrijk.

Achtergrond opdracht

Dictu Bedrijfsvoeringdiensten is op zoek naar een projectleider die zich staande weet te houden in een agile organisatie en gebruikmakend van de backlog van de leverende scrum teams zijn projecten weet uit te voeren. Kennis van Document management systemen is een pré.


Achtergrond opdracht

De projecteider wordt verantwoordelijk voor de afronding van een groot programma, hij rapporteert hierbij aan de programma manager. Dit programma betrefd het project IRIS, de implementatie en levering van een nieuw document managent systeem.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 17 mei 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep. Voor vragen over deze procedure kunt u contact opnemen met Daniël Saija.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement