Titel

Projectcoördinator Grootschalige woningbouwcoördinator (Deta-vast)

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

  • Een afgeronde (technische) hbo-opleiding en affiniteit met de technische branche;
  • Analytisch sterk en een goed technisch inzicht;
  • Een echte verbinder en oplossingsgericht.

Competenties

Je hebt technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant. Je bent een aanpakker, bent communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectcoördinator maakt?

Achtergrond opdracht

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus voor projectcoördinatoren. Zo werk je bijvoorbeeld aan het realiseren van aansluitingen in de grootschalige woningbouw.


Als projectcoördinator werk je vaak aan meerdere projecten tegelijk in ons samenwerkingsverband Structin. Na de kick-off regel je het materiaal, controleer je het meerwerk en de PV-staten. Ook check je de revisies en sluit je het project af. Daarnaast coördineer je de stroom aan opdrachten, monitor je de voortgang van het project, stuur je strak op doorlooptijd, klanttevredenheid en de kosten van projecten. Je hebt daarbij veel overleg met de ketenpartners en andere belanghebbenden, zodat alles perfect verloopt. Wat de uitdaging ook is, bij jou is alles in goede organisatorische handen.

Een goed team. Daar hoor je bij.

Momenteel werken wij vanuit huis, maar meteen vanaf dag één maak je deel uit van een projectteam. Om straks weer op kantoor in Delft te gaan werken. Alle teams zijn een mix van jonge mensen en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt. We werken hard en hebben hart voor het werk wat we doen. En zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 06 mei 2021, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig