Titel

Projectcoordinator

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Als Projectcoördinator zorg je onder andere voor de uitvoeringscoördinatie van je procesmatige opdrachten en de klantplanning Je bent verantwoordelijk voor de doorlooptijd van je opdrachten met het oog op tijd (planning), geld en kwaliteit, zowel technisch, administratief. De belangrijkste stakeholder is de klant en alles draait om klanttevredenheid. Je coördineert de betrokken partijen, zoals (intern) Intake, werkvoorbereiding, plannen, grondzaken, asset data, maar ook (extern) aannemers die in onze opdracht werken. Bij knelpunten kom je direct in actie en los je incidenten op. Definitieve verbeteringen voor je door samen met de projectleider. Deze afwisselende functie stelt minimaal even hoge eisen aan jouw administratieve en organisatorische talenten als aan jouw technische affiniteit. Het gaat om grote volumes en (dus) veel klanten, daarmee heb je direct grote invloed op de klanttevredenheid. 

Functie eisen

Jij bent een geboren regelaar met technische affiniteit op het gebied van gas of elektra en een oplossingsgerichte instelling. Je staat administratief sterk in je schoenen en je schakelt soepel tussen rollen en projecten en houdt van afwisseling en dynamiek. Je bent een stevige en constructieve gesprekspartner met andere partijen, zowel intern als extern.


Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Projectcoördinator maakt?

  • Je hebt MBO werk- denkniveau.
  • De klant staat op de eerste plaats.
  • Je houdt van aanpakken en hoge snelheid.
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden en coördineren van grotere projecten.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat.
  • Je kunt goed omgaan met een incidentele hogere werkdruk.
  • Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan voor 22 aug 2019 tot 17:00 uur met het recente CV, motivatie, beschikbaarheid en het uurtarief.

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement