Titel

Project Management Officer

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je een echte aanpakker. Je bent een praktisch ingestelde teamspeler, met een stevige persoonlijkheid en een resultaatgerichte instelling. Je houdt ervan om structuur aan te brengen en daarnaast breng je het volgende mee:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van projectmanagement (PMO) binnen de zakelijke dienstverlening en/of overheidsorganisatie;
 • Je hebt kennis van projectmanagementmethodieken (bijv. Prince2);
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een goede beheersing van Word, Excel en PowerPoint;
 • Goede ontwikkeling van de volgende competenties; plannen en organiseren, flexibel, resultaatgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, voortgangsbewaking en samenwerken.

Achtergrond opdracht

Binnen het bedrijfsonderdeel Operations ondersteunt de afdeling Support diverse teams. Het Projectbureau Support is dé ingang voor alle projecten binnen Operations. De projectleiders begeleiden projecten die de doelstellingen van de opdrachtgever Netbeheer en meer specifiek de afdeling Operations strategisch ondersteunen. Binnen de afdeling heerst een open en nuchtere sfeer en een gedrevenheid om met andere de opdrachtgever collega's aansprekende en zichtbare resultaten te bereiken. In onze missie is onder andere geformuleerd dat we 'vette projecten' willen doen. Dit zijn projecten die echt ertoe doen en ergens over gaan.


De veranderingen en ontwikkelingen in de wereld gaan steeds sneller waardoor er wordt steeds meer van Netbeheerders wordt verwacht. Dit betekent voor Operations een continue veranderend speelveld. Het Projectenbureau draagt, door het uitvoeren van projecten, zorg voor de implementatie van grotere veranderingen binnen Operations. Deze veranderingen komen door ontwikkelingen in de energietransitie, klantbediening, welke producten bieden we aan de klant, de sector, wet- & regelgeving, lifecycle management en doelarchitectuur. De projectleiders binnen het Projectbureau zijn gedreven professionals, laten hun hart spreken, hun hoofd denken en hun handen doen. Ze ontwikkelen zichzelf continue, persoonlijk en professioneel.


De opdrachtgever is niet alleen inhoudelijk betrokken, maar levert ook de projectleider voor de werkgroep. In de werkgroep is de wens uitgesproken om te gaan versnellen. Om te kunnen versnellen is de projectleider op zoek naar een PMO`er die met een flinke dosis creativiteit en daadkracht kan helpen om de versnelling mogelijk te maken.


Als project management officer zal je een belangrijke rol in het project spelen.

Je taken zijn:

 • Je helpt bij het voorbereiden van meetings
 • Je zorgt voor de verslaglegging tijdens meetings
 • Je zorgt voor een overzichtelijke actie- & besluitenlijst
 • Je helpt bij het opstellen van 'praatplaten'
 • Je zorgt ervoor dat de projectadministratie op orde is
 • Je ondersteunt bij workshops
 • Je zorgt voor een reguliere status update
 • Je houdt zicht op het budget en de urenverantwoording

Flexibel mag er thuis gewerkt worden.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 juni 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 • Opties voor gesprekken: volgt nog, bij voorkeur fysiek.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Projectmanagement