Titel

Project engineer Secundair

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTWCV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.Gerichte motivatie is verplicht!Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

Typisch jou: gedreven om het beste uit jezelf te halen. En uit anderen. Want ook het samenwerken met collega’s en aansturen van externe partners gaat je goed af. Met lef en een scherpe blik stimuleer je partners om hun werk steeds te verbeteren. Ook op je eigen werk ben je kritisch, want je snapt als geen ander hoe belangrijk veiligheid en kwaliteit zijn. Tot slot beschik je over creatief denkvermogen. Je werkt dan wel met standaarden, maar de toepassing daarvan in ons diverse landschap vraagt van jou om creatieve oplossingen. Dit breng je ook mee:  • Een hbo-diploma elektrotechniek of energietechniek (of je hebt een technisch mbo-diploma en bent bereid om je hbo-diploma via ons te behalen).
  • Bij voorkeur enige relevante werkervaring.
  • In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

Achtergrond opdracht

Ben jij iemand die van technische uitdagingen houdt? Dan zit je hier goed! Ga je aan de slag als projectengineer secundair, dan ben jij de ontwerper van de installaties die nodig zijn voor het besturen, bewaken en beveiligen van de primaire installaties in de hoogspanningsstations. Je hoeft maar af en toe in Weert te zijn. In deze functie werk je veelal vanuit locaties nabij jouw woonregio en anders thuis. Je voert projecten uit met betrekking tot secundaire techniek voor uitbreidingen, renovaties en nieuwbouw in hoogspanningsstations in Brabant en Limburg. Door de enorme diversiteit aan stations én de ontwikkelingen in de energietransitie blijft je werkveld elke dag boeiend! Kort gezegd ontwerp jij de secundaire systemen voor ongeveer drie projecten op jaarbasis. Bij zo’n project horen uiteenlopende werkzaamheden. Natuurlijk het ontwerpen zelf, maar bijvoorbeeld ook het bewaken van de planning, het verwerven van materialen én het aansturen van externe partners, zoals engineeringsbureaus. Dat laatste wordt een steeds groter onderdeel van je werk. Doordat er op grote schaal ingezet wordt op zonne- en windenergie groeit ons werkaanbod. Bij de opdrachtgever spelen we hierop in door ons net uit te breiden op de hoogspanningsstations. AfdelingsinformatieIn onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werken we aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. Door de kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst. Als Engineer Secundair kom je te werken in een team van collega-engineers, onderverdeeld in secundair, primair en bouwkunde. Met collega’s van alle drie de disciplines werk je nauw samen. Binnen het team is al veel specialistische kennis aanwezig. Daar nemen we jou graag in mee. En er is zeker ruimte voor jouw inbreng aan kennis. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een goed ontwerp dat gebaseerd is op veiligheid, techniek en praktische uitvoerbaarheid. Wist je trouwens dat de opdrachtgever is ontstaan uit verschillende fusies? Dat betekent dat er in het verleden op veel verschillende manieren gebouwd is. Elk station zit weer anders in elkaar. Jij en je collega’s krijgen dus telkens weer te maken met nieuwe technische uitdagingen. Kortom: genoeg te beleven als projectengineer! Duur opdracht: 12 maanden, met een optie op een verlenging.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 26 januari 2022, voor 9.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek