Titel

Project Administrateur

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Overzicht functie (algemeen)

Ondersteunen van de organisatie met betrekking tot administratieve en inhoudelijke vraagstukken binnen programma|s en projecten, zodanig dat deze zo efficiënt mogelijk worden aangestuurd en uitgevoerd. De Medewerker project support ondersteunt programma- en projectmanagement en lijnmanagement in de PMO-diensten * Rapportage * Financieel management * Resourcemanagement * Roadmapping & Planning * Kwaliteitsmanagement * Risico- en issuemanagement * Communicatie * Secretariële ondersteuning


Overzicht functie (Specifiek deze functie)

De projectadministrateur is verantwoordelijk gedurende de gehele jaarcyclus van het werkpakket van Beheer & Instandhouding voor de tijdige, volledige en juiste administratie van alle relevante informatie op de aspecten tijd en geld. Je bent uiteindelijk de spin in het web en een belangrijke schakel in het sturen van dit werkpakket als het gaat over financiële beheersing en financiële voortgangsbewaking.


Wat doe je:

Je analyseert, signaleert en rapporteert afwijkingen binnen het werkpakket t.o.v. de jaaropdracht die Qirion uitvoert voor haar opdrachtgevers Liander en Tennet en rapporteert over de financiële voortgang van dit werkpakket. Proactief stel je informatie beschikbaar, zodat betrokkenen op tijd, volledig en correct geïnformeerd worden en benodigde overzichten beschikbaar zijn voor het nemen van actie. Tevens lever je een inhoudelijke bijdrage aan de totstandkoming van de jaaropdracht en offerte richting opdrachtgevers.

De projectadministrateur werkt nauw samen met de overige teamleden binnen de Afdeling Asset Beheer, alsmede met de teamleiders van de verschillende regio’s en Landelijke Units.


Functie eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring met financiële boekhouding in SAP
 • Ruime ervaring met Microsoft Excel (o.a. met de functies van draaitabellen, verticaal zoeken, macro’s, formules, vergelijkingen, etc.)
 • Ruime ervaring met boekhouding en boekhoudingsprincipes in het algemeen
 • Sterke analyse vaardigheden
 • Ervaring met het opstellen van werkinstructies is een pré
 • In staat om gestructureerd te werken binnen een omgeving in transitie
 • Affiniteit met elektrotechniek is een pré
 • Communicatief vaardig; helder en transparant
 • Teamspeler die enthousiast is, vragen stelt en wil leren
 • Je vindt het leuk mee te denken in het verbeteren van processen binnen een team en afdeling in ontwikkeling

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons voor 22 mei 2020 voor 14.00 je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Gerelateerde opdrachten

Voor Overig