Titel

Primaire constructeur/ tekenaar

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland. Let op!- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe!- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn. Let op: ZZP’ers genieten de voorkeur voor deze opdracht

Achtergrond opdracht

Construeren installaties en/of netten  • Ontwerpt, berekent en /of tekent secundaire installaties, aan de hand van (ontwerp)normen, teneinde het opstellen van een bestek mogelijk te maken.


Opstellen bestek  • Draagt zorg voor het opstellen van het programma van eisen alsmede voor de (detail)begrotingen, conform de interne richtlijnen en met behulp van het opgestelde ontwerp, de berekeningen en tekeningen, teneinde de bouw van een installatie of een deel hiervan te realiseren.


Samenstellen montage pakket  • Stelt een montagepakket (gebruiksinstructies, materiaal- en productspecificaties) samen, volgens de voorschriften, ter voorbereiding van de uitvoeringwerkzaamheden.


Tekeningen  • (Laten) maken van / maakt (bestek)tekeningen, beheert van het tekeningenbestand en de technische documentatie, binnen de kaders van de afdeling en wettelijke bepalingen, teneinde een goed product op te leveren, geoptimaliseerd binnen gestelde planning, budget en kwaliteitseisen


In- en externe contacten  • Onderhoudt contacten met in- en externe betrokkenen, binnen de geldende normen en procedures, ten einde te borgen dat de tekeningen en werkzaamheden van externe partijen naar (klant) tevredenheid worden opgeleverd.
  • Aansturen en controleren van tekenwerkzaamheden van externe engineeringbureaus.


Let op: dit betreft een deta-vast functie

Functie eisen

  • Minimaal een MBO achtergrond te hebben in de Elektrotechniek, Energietechniek, WTB of installatietechniek met veel E. Elektrotechneut met ruimtelijk inzicht!

Opdracht informatie

Interesse? Stuur ons 3 juli 2020, voor 10.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig