Titel

PAC Engineer SCADA

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.


Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTW

CV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.

Gerichte motivatie is verplicht!

Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Een Hbo-diploma in een elektrotechnische richting of ICT.
  • Affiniteit met het aandachtsgebied Elekra en Gas.
  • In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.


Wensen

  • Het is mooi meegenomen als je over kennis beschikt van de SCADA-systemen, het collecteren van data en/of Cybersecurity

 

Competenties 

Eigenaarschap nemen voor jouw aandachtsgebied én de operationele techniek, daar draait het om bij de afdeling Netwerkautomatisering. Daarom zoek jij makkelijk de samenwerking met je collega's. Je neemt graag het initiatief en komt met oplossingen voor vraagstukken of verbetervoorstellen voor processen. En omdat je al je collega's van de afdeling wilt kunnen ondersteunen, kijk je verder dan je eigen aandachtsgebied. Bij al je werkzaamheden heb je oog voor de wensen en behoeften van onze interne klanten

 

Achtergrond opdracht

Op dit moment zoeken we in Weert een PAC-engineer voor het aandachtsgebied Servicedesk/SCADA engineering. PAC staat voor: Protection Automation & Control.

Samen met je collega`s ben je het centrale aanspreekpunt voor de Bedrijfsvoering en Netautomatisering (Elektra en Gas, middenspanningsnetten 24/7 besturen en bewaken). Je doet de intake en de eerste analyse van de storingen en problemen om deze zelf te kunnen oplossen. Lukt dat niet dan kunnen direct doorverwijzen naar collega van één van de vijf verschillende aandachtgebieden.

 

  • Je neemt deel aan projectteams
  • Configureren, implementeren, optimaliseren en/of beheren van het SCADA-systeem (PSI)
  • Uitvoeren van testen van stations automatisering systemen
  • Opstellen van technische documentatie
  • Verhelpen van storingen aan het SCADA-systeem
  • Adviseren van projectleiders of technisch specialisten

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan zo snel mogelijk je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Voorkeur gaat uit naar 40 uur. Minder uren is afhankelijk van de situatie.

Standplaats: Weert (thuiswerken is niet mogelijk)

Indicatie uurtarief: 68,50 (all-in, excl. BTW)

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek