Titel

PAC Engineer PSI

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Uurtarief is altijd inclusief reis-, verblijfs- en parkeerkosten, exclusief BTWCV max. 7 pagina`s, Nederlands in Word format.Gerichte motivatie is verplicht!Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.Bij een start dient er een geldige VOG verklaring ingediend te worden. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn voor eigen rekening van de kandidaat.

Functie eisen

  • Een HBO-diploma in een elektrotechnische richting of ICT of een MBO’er met ervaring in het vakgebied
  • Affiniteit met SCADA systemen
  • Interesse in systemen en architectuur.
  • Goede beheersing van het Nederlands.


 Let op! Een screening en/of assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Pre’sIn verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.  CompetentiesEigenaarschap nemen voor jouw aandachtsgebied én de operationele techniek, daar draait het om bij de afdeling Netwerkautomatisering. Daarom zoek jij makkelijk de samenwerking met je collega's. Je neemt graag het initiatief en komt met oplossingen voor vraagstukken of verbeter voorstellen voor processen. En omdat je al je collega's van de afdeling wilt kunnen ondersteunen, kijk je verder dan je eigen aandachtsgebied. Bij al je werkzaamheden heb je oog voor de wensen en behoeften van onze interne klanten. 

Achtergrond opdracht

Jij zorgt samen met je collega's voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de operationele techniek. Die techniek is onmisbaar voor je collega's van de afdeling Bedrijfsvoering die de middenspanningsnetten van de opdrachtgever 24/7 besturen en bewaken. En super waardevol voor alle afdelingen die onze stroomnetten future proof maken. De operationele techniek bestaat uit zes aandachtsgebieden:  • SCADA(PSI) - systeem dat realtime informatie geeft over alle aspecten van onze middenspanningsnetten, van schema's tot (in)actieve schakelaars.
  • DALI - systeem in ontwikkeling waarmee we op basis van sensoren met remote firmware in het veld data verzamelen over storingen en voor analyses en onderzoek.
  • Toonfrequent - systeem waarop we een toonfrequent signalen sturen voor de aansturing van de openbareverlichtingsnetwerken.
  • Netwerken - het gaat om alle netwerken waar onze verschillende systemen gebruik van maken
  • Security - we willen koste wat kost op de veiligste en juiste manier data binnenhalen en beschikbaar stellen buiten ons netwerk.
  • Helpdesk - hét steunpunt voor onze collega's van de afdeling Bedrijfsvoering die vertrouwen op onze goedwerkende systemen.


 Op dit moment zoeken we in Weert een PAC-engineer voor het aandachtsgebied PSI. PSI is het SCADA systeem dat wordt gebruik binnen de opdrachtgever. Je hebt in het team zowel collega's in Zwolle als Weert. Samen met hen zorg je voor het ontwerp, beheer en onderhoud van het PSI-systeem. Je analyseert storingen en problemen, doet verbetervoorstellen en borgt kennis voor kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Wij geven je een goede start met een interne basisopleiding en gerichte trainingen. AfdelingsinformatieAan de slag met unieke systemen die bij de opdrqachtgever de bedrijfsvoering van vandaag én de toekomst ondersteunen. Bijdragen aan elektriciteitsnetwerken die vloeiend aansluiten op de bronnen voor de energietransitie. Of zorgen dat de software- en netwerkbeveiliging aan de hoogste eisen voldoen. Als PAC (Protection automation en control)-engineer bij de afdeling Netautomatisering in Weert krijg je alle kansen om te leren en door te groeien in een uitdagende omgeving!

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan zo snel mogelijk je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support