Titel

OSB Developer

Organisatie

.

Functie eisen

  • Je hebt een Bachelor of Master in de richting van Informatica of vergelijkbare IT opleiding.
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring als OSB-ontwikkelaar.
  • Standaarden zoals SOAP, RESt, XML en XSD zijn bekend terrein voor je.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig (EMS) als in een devops team (Equality) te werken.
  • Ervaring met de volgende zaken is een pré: Weblogic; databases (Oracle); ontwikkel, delivery en test tools, zoals Jenkins, SonarCube, SVN, Git, XL Deploy, Fitnesse en Cucumber; Java; cloud integratie; agile methodieken zoals Scrum en DevOps.

Competenties

  • Je hebt ervaring met grote organisaties en bent stressbestendig;
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
  • Je bent proactief en communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk;

Achtergrond opdracht

In overleg met Solution Architecten, Lead developers van de devopsteams van Equality en OSB-collega's van de Servicefactory werk je de ontwerpen voor nieuwbouw in de OSB (Oracle Service Bus) in detail uit. Daarna realiseer je deze software in de OSB. Je hebt straks 3 OSB-collega's binnen Equality; 5 in de Servicefactory; en bij EMS ben je de enige OSB-ontwikkelaar.


Jij werkt dedicated voor de devops teams van Equality, een nieuw applicatie landschap waarin in veel nieuwbouw en uitbreidingsprojecten plaatsvinden. Of je werkt dedicated voor het project team EMS aan het nieuwe EMS-systeem.

Op dit moment zoeken we een OSB developer.

Waar ga je werken?

In verband met de agile transitie binnen de organisatie werken wij bij ons nieuwe Equality-landschap met devops teams die zoveel mogelijk self-servicing zijn.


Op dit moment hebben wij echter nog slechts 2 OSB-ontwikkelaars voor 6 devops teams van Equality; dus willen wij nu graag verder uitbreiden met 2 extra OSB-ontwikkelaars. En we willen starten met een end-2-end team voor het nieuwe EMS-systeem.


Je komt terecht in het team Grid Security Analysis of Grid Control die vallen binnen de afdeling Informatie Management Corporate (IMC). Er wordt hier elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT de bedrijfsprocessen van de organisatie te ondersteunen. We houden hierbij altijd het perspectief van de business in het vizier. Op het moment zitten we midden in de overgang naar een nieuw applicatielandschap. Een mooie periode in een dynamische omgeving waarbij we een ervaren OSB-ontwikkelaar goed kunnen gebruiken.

Hoe ga je dat doen?

Samen met jouw OSB-collega's van Equality verdeel je de taken voor de 6 devops teams; jullie zijn ook elkaars backup. Bij EMS pak je zelf al het OSB-werk in het end-2-end team op.


Je bent primair OSB-ontwikkelaar. Daarnaast verwachten wij van alle devops-teamleden dat zij breder inzetbaar zijn in een devops team; en jij bent bereid om naast het OSB ontwikkelwerk ook andere taken op je te nemen als dit nodig is, denk aan (automatisch) testen, Java ontwikkeling, release activiteiten.


Na een inwerkperiode ga je deelnemen aan de storingsdienst. Dit betekent dat je met je collega's zorgt dat buiten kantoortijden altijd iemand oproepbaar is voor storingen.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan z.s.m. je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development