Titel

Opzichter Hoogspanning

Organisatie

Het bedrijf verzorgt de distributie van energie in een derde van Nederland.

Achtergrond opdracht

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar Opzichters, op het niveau van junior, medior en senior. Er zijn dus drie plekken!
Als Opzichter vindt je het leuk om inspirerend voorbeeldgedrag te vertonen waarbij je anderen stimuleert om ook verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid op de bouwplaats. Je vindt het geen probleem om collega’s aan te spreken op houding & gedrag en de manier waarop ze hun werk uitvoeren. Daarnaast kan je met een zakelijke, open en constructieve manier met feedback omgaan en los je eventuele verschillen daadkrachtig op.
Als Opzichter ben je lid van het projectteam tijdens de ontwerp en realisatiefase. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere  nieuwbouw en renovatiewerken aan ondergrondse en bovengrondse hoogspanningsverbindingen. 


Hierbij horen de volgende taken:

 • Je houdt toezicht op hoofdlijnen, voert directie en rapporteert over de financiële status;
 • Je bent verantwoordelijk voor de controle van het werk op hoofdlijnen, je bewaakt het project kwaliteitsplan en je adviseert de projectmanager over, en controleert meer- en minderwerk;
 • Je bewaakt verrekenbare hoeveelheden en je bent bevoegd tot goedkeuren van regie- en verrekenstaten;
 • Je bent, conform de UAV, vertegenwoordiger van de opdrachtgever. Je bewaakt regelgeving en bepalingen voortvloeiende uit vergunningen en je organiseert en neemt deel aan bouwvergaderingen, projectteams en  voert werkoverleg op de bouwplaats;
 • Je bent verantwoordelijk voor een sluitende en goedlopende planning en keur je materialen op het werk of fabriek;
 • Je controleert het werk op bij de oplevering, je stelt de eindafrekening op en geeft betalingsadvies voor termijnen, afrekeningen en stelt financiële- en voortgangsstatusrapportage op.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding richting infra- of gastechniek (minimaal niveau 2);
 • Je bent bereid om het BEI certificaat te behalen en je verder op te laten leiden tot AVP'er. (Algemeen Vakbekwaam Persoon);
 • Je hebt al enige werkervaring opgedaan binnen een vergelijke werkomgeving zoals bij netbeheerders of aannemers;
 • Je hebt interesse en/of affiniteit op het gebied van materialen en uitvoeringstechnieken op het gebied van hoogspanningsverbindingen.
 • Je voelt je thuis op de bouwplaats, en je wil alles gaan leren over het onderhandelen met aannemers over uitvoeringsmethoden en financiële consequenties.  

Opdracht informatie

Let op! Een screening en/of assesment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Interesse? Reageer dan voor 27 juni aanleveren tot 17:00 uur met een recent cv, motivatie, beschikbaarheid en het uurtarief (inclusief reis- en verblijfskosten, exclusief BTW).
 

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig