Titel

Operator W&L

Organisatie

-

Functie eisen

  • Je hebt een vmbo-niveau 3 denk- en werkniveau
  • Je werkt conform strikte procedures, GMP/ADR en GDP. Als operator logistiek kun je goed samenwerken
  • Je bent flexibel en neem je initiatief
  • Je bent in staat om te anticiperen en/of te escaleren op afwijkingen
  • Je bent te omschrijven als zelfstandig, resultaatgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden (B-2 niveau) zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat

Achtergrond opdracht

Op de locatie de Geer zijn wij op zoek naar een Operator Logistiek. Het is een veelzijdige functie waarbij je op veel verschillende logistieke gebieden op De Geer ingezet kan worden. De werkgebieden zijn: Centraal magazijn (CWD), Tankenpark (TF), Centrale wasplaats (WSD), Magazijn eindproducten (WFP) en Expeditie (EXP).


Werkzaamheden

Naast de reguliere werkzaamheden houdt je, je onder andere bezig met het verpakken van goederen voor verzending naar externe klanten. Ook het laden en lossen van vrachtwagens, monstername, tellingen en controlewerkzaamheden behoren tot je taak. Dit doe je allemaal volgens de vervoersrichtlijnen en de richtlijnen met betrekking tot GMP/ADR en SHE. Je meldt eventuele afwijkingen binnen het logistieke proces aan de Teamlead Logistiek of Shift Coach van de afdeling. Je mag deelnemen aan afgebakende praktische verbetertrajecten.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 28 januari 2022, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support