Titel

OBI-specialist

Organisatie

Het Ministerie van Economische zaken staat voor een duurzaam ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.

DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZ en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.
Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

We zoeken een OBI-specialist t.b.v. ontsluiting van EBS-data.

Achtergrond opdracht*
DICTU is bezig met het ontwikkelen van datadienstverlening. Onderdeel van onze diensten is de data-engingeering voor het concern datawarehouse/concern dashboard dat gezamenlijk met Dienst Bedrijfsvoering voor het ministerie van EZK en LNV is ontwikkeld/wordt uitgebouwd.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar Ontwikkelervaring SQL
  • Minimaal 2 jaar Ontwikkelervaring op het vlak van Oracle BIEE

WENSEN

Competenties:
  • Communicatieve vaardigheden
  • Sturen van eigen activiteiten en in die van (een beperkt aantal) anderen.

Kennis:

  • Ervaring met de bevraging van EBS, bij voorkeur op tabel-niveau
  • Ontwikkelervaring in een Noetics-omgeving