Titel

Netwerk Firewall Specialist

Organisatie

DICTU levert ICT en digitale diensten voor Ministerie EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatie doelen van haar opdracht gevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Meer informatie vindt u op https://www.dictu.nl

Achtergrond opdracht

Ben jij die proactieve Netwerk Firewall Specialist die passie heeft voor zijn vak? Solliciteer dan vandaag nog!Als Netwerk Firewall Specialist ben je primair verantwoordelijk voor de instandhouding en de beschikbaarheid van de infrastructuur. Tevens voer je impactanalyses uit en voer je verbeteringen door. Je hebt meerjarige ervaring met specialistische kennis op het gebied van netwerkinfrastructuur, met name op het gebied van netwerkbeveiliging. Ook draai je consignatie diensten.Je werk bestaat uit het uitvoeren van changes, oplossen van incidenten, problemen en onderhoudswerkzaamheden in onze firewall omgeving. Je komt te werken in een high end omgeving binnen een klein team. Wij vinden jouw ontwikkeling erg belangrijk en daarom bieden we de faciliteiten en trainingen om jezelf te ontwikkelen. Ook maak je meteen deel uit van een team van enthousiaste experts, van wie je het vak on the job leert.

Achtergrond opdracht

Het team Netwerk Security, waarin jij terecht komt, is één van de zelfsturende teams binnen het NAAS (Netwok As A Service) team. Het team is verantwoordelijk voor de firewall infrastructuur, zowel binnen de kantoor- als productieomgeving alsmede het beheer van OOB netwerk. Het team is werkzaam in Den Haag en bestaat uit 12 medewerkers.

Functie eisen

  • HBO denkniveau en een technische ICT opleiding afgerond;
  • CCSE Afgerond;
  • Ruime ervaring met Check Point en Fortigate firewalls;
  • Ervaring met Python, Ansible en Automation;
  • Je beheerst de Engelse taal;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbaar ervaring met netwerk security.

Competenties

  • Ervaring met agile werken.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons uiterlijk 23 november 2020, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Security