Titel

Netwerk beheerder Cloud (Azure)

Organisatie

Let op!

  • Voor deze functie is een AIVD screening van toepassing; start opdracht na positief uitsluitsel
  • Het betreft een inzet van maximaal 1680 uur per jaar á 36 uur per week. Duur project: zsm t/m 31-12-2022
  • Er dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overlegd te worden bij gunning. De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaat/leverancier
  • De klant hanteert het Bring Your Own Device (BYOD) principe: er dient een zakelijke mobiele telefoon beschikbaar te worden gesteld door Dienstverlener dan wel dient tijdelijk personeel hier zelf over te beschikken. Het uitgangspunt voor tijdelijk personeel is dat zij over een standaard werkplek (‘thin cliënt’) kunnen beschikken, tenzij de lijnmanager beslist dat tijdelijk personeel zijn/haar eigen hardware/laptop dient te gebruiken. De gebruikskosten zijn nadrukkelijk niet declarabel en derhalve voor rekening van de Dienstverlener dan wel tijdelijk personeel
  • AIVD screening van toepassing

Functie eisen

Minimaal HBO denk- en werkniveau:

Minimaal 2 jaar ervaring met Cisco Routing/Switching;  

Minimaal 2 jaar ervaring met Microsoft Azure of bereidheid zich hierin te specialiseren indien de ervaring niet aanwezig is;

Het hebben van de Cisco CCNA certificering is een voorwaarden;

Het hebben van een geldig VCA certifiaat of de bereidheid deze binnen ca. 2 maanden te behalen is een voorwaarden;      

Je bent een echte teamspeler. Je doet je werk binnen een groep van 12 netwerkbeheerders, die gezamenlijk de kwaliteit van de netwerkinfrastructuur borgen. Je collega`s moeten op je kunnen vertrouwen.     

Je kunt complexe technische zaken delen en overdragen binnen en buiten het team;

Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands als in het Engels);

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bezit eigen vervoer (is een voorwaarde);

Je bent tenminste woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Groningen stad (is een voorwaarde).                                        


 

Daarnaast

·       Kennis van security gateways en application delivery controllers is een pré.

·       Het hebben van de Checkpoint, Citrix Netscaler of BigIP F5 certificeringen zijn een pré.

·       Het hebben van de Microsoft Azure AZ-700 certificering is een pré.

·       Het hebben van kennis en ervaring met Infoblox is een pré.

Achtergrond opdracht

Als netwerkbeheerder met als focus portfolio cloud voer je samen met collega’s alle voorkomende beheerwerkzaamheden uit binnen dit portfolio. Naast de standaard beheerwerkzaamheden zoals het oplossen van storingen en het aannemen, beoordelen en uitvoeren van ingediende RFC's, bestaat het werk portfolio o.a. uit het toevoegen, wijzigen en automatiseren van netwerkfunctionaliteiten in de cloud d.m.v. pipelines. Daarbij stem je veel af met o.a. functioneel en technisch systeembeheerders van applicaties en/of systemen en met externe leveranciers. De producten die gebruikt worden binnen dit portfolio zijn van o.a. Microsoft, Cisco, Checkpoint, BigIP F5 en Infoblox.

Naast het cloud portfolio waar jouw focus ligt, ondersteun je geregeld bij andere portfolio’s binnen het netwerkteam. Zo word je na een inwerkperiode net als andere collega’s ingeroosterd als “loketeur” en “24x7 wachtdienst”. Naast het beheerwerk draaien medewerkers een deel van hun tijd mee met projecten, waardoor het werk erg afwisselend is.


Afdeling / team

Je gaat werken bij de afdeling IN. IN bestaat uit 4 subgroepen, te weten: Netwerk, Telecom, Security en IT-servicemanagement. Het netwerkteam bestaat uit 12 medewerkers die samen het gehele ICT netwerk beheren. Het netwerklandschap bestaat uit een datacenter omgeving, campus en branchoffice omgeving op ruim 35 locaties, een WAN omgeving naar ruim 1400 locaties en een cloud omgeving.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 20 juli 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Standplaats: Groningen

Uren per week: 36

Let op: voor deze aanvraag is een AIVD screening van toepassing. Startdatum is na positief afronden screening. (duur screening: gemiddeld 6-8 wkn). Startdatum: in augustus/september 2022.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support