Titel

Monteur/Specialist Secundaire Systemen Hoogspanning

Organisatie

De opdrachtgever is een Netbeheerder (transporteert elektriciteit en gas naar huizen en bedrijven) in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Achtergrond opdracht

Engineering & Realisatie van EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) is verantwoordelijk voor het onderhoud en oplossen van storing aan de gebouwen en installaties op de HS-Stations in Noord-Brabant en Limburg. Daarnaast wordt in opdracht van Asset Management nieuwbouw- en vervangingsprojecten uitgevoerd. Ongeveer 60% van het werkpakket bestaat uit het realiseren van projecten waarbij stations worden gebouwd, vernieuwd of uitgebreid. Het werk gaat daarmee veel verder dan alleen onderhoud of storingen, wat zorgt voor een dynamiek in het werkpakket.

Binnen EBS kom je in een warm team terecht. Hoge kennisniveau, hoge specialisatiegraad, veel ontwikkel mogelijkheden, gestructueerde en leuk werksfeer. Je komt te werken met een grote diversiteit aan apparatuur, materialen en middelen. Het team is volop in beweging, vakmanschap staat hoog in het vaandel en trots (vakmanschap, saamhorigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit). Verder vinden wij het hebben van een luisterend oor belangrijk en hebben we een sfeer die zich kenmerkt door openheid, sociale veiligheid en wederzijds respect. 

Als Monteur/Specialist secundaire systemen Hoogspanning in regio Noord-Brabant werk je vrijwel elke dag in de HS -/MS-stations.
Je hebt een eigen auto, een laptop en vrijheid op maat. Je verricht inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan secundaire elektriciteitsinstallaties, -stations, systemen, TF systemen en signaleringen die naar het Bedrijfsvoeringcentrum (BVC) worden gestuurd. Je draagt zorg voor onderhoud en functionele testen, maar draait ook mee in projecten. Daarin werk je veel samen met de afdeling Net Automatisering (NA).
Ook ben je betrokken bij verbeterideeën en initiatieven en denk je mee hoe we het werk slimmer en efficiënter kunnen uitvoeren. Continu de verbetering zoeken zit in je mentaliteit.

EBS staat garant voor een dynamische wereld en enkele grote uitdagingen. Zo hebben we een aantal grote opdrachtgevers en worden de komende jaren veel windmolenparken aangesloten op ons HS net. Je draait mee in de eerstelijns-storingsdienst, wat betekent dat je één keer in de zes weken één week een storingsdienstweek hebt. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van al je administratieve werkzaamheden.
Jouw werkgebied is de provincie Brabant (in het begin ook de provincie Limburg).

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van minimaal een afgerond diploma op MBO 4-niveau
  • Je hebt ervaring in de hoogspanningstechniek
  • Je bent woontachtig in Brabant 

Pré's 

  •  BEI BLS & BHS gecertificeerd; Vakbekwaam Persoon (VP) of bereid deze te behalen. 

Je bent in het bezit van rijbewijs-BE en woonachtig in het verzorgingsgebied.
Je draait storingsdienst in het gehele verzorgingsgebied van ons team, dat is in Brabant én Limburg. Dat betekent dat je in beginsel in beide gebieden ingezet gaat worden op zowel projecten als onderhoud, om de opbouw van beide netten goed te leren kennen.
 
In verband met veiligheidseisen verzoeken wij om uitsluitend kandidaten voor te stellen die de Nederlandse taal in woord en geschrift beheersen.

Competenties

  • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren en ben je flexibel en stressbestendig
  • Je hebt diepgaande interesse in hoogspanning, communicatieprotocollen, automatiseringssystemen, telecommunicatiesystemen en toon frequent systemen (TF). Het TF-systeem behelst alle apparatuur die nodig is bij het aansturen, in- en uitschakelen van de openbare verlichting in Brabant en Limburg.

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan voor 27 februari 12:00 uur met het recente CV, motivatie, beschikbaarheid en het uurtarief (inclusief reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen telefoon en/of laptop, exclusief BTW)

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig