Titel

Monteur Gas

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten. Let op!- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Voor onze klant zijn we hard op zoek naar gasmonteurs. Want door de energietransitie komt er meer werk op ze af dan ooit. Steeds meer huizen en wijken nemen afscheid van het gas. Dat betekent dat er veel gasaansluitingen vervangen of verwijderd gaan worden. Ondertussen gaat ons gewone werk gewoon door. Waarbij het verhelpen van storingen altijd de hoogste prioriteit heeft. Je komt echt overal met je teammaatje. In restaurants en grote kantoren. Bij gezinnen en in ziekenhuizen. En soms ga je zelfs, met een groot team, aan de slag in een complete wijk. Weer of geen weer, je staat je mannetje of vrouwtje. Als je van fysiek werk houdt, is dit een wereldbaan. Die je sowieso trots gaat maken.

Functie eisen

Dit is echt zo'n baan voor doeners. Gewoon hard werken met topcollega’s en samen dingen voor elkaar krijgen. Je bent dan ook een doorzetter en teamspeler. Praat je graag? Prima. Veel klanten waarderen het als je vertelt wat je bij hen thuis gaat doen. Het is natuurlijk ook top als je Nederland een stukje schoner wilt maken voor de komende generaties. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe Monteur gas (deta-vast) maakt?  • Je hebt een mbo-opleiding niveau 3 afgerond, richting gastechniek. Kennis van elektra is een pré.
  • Je hebt verstand van en ervaring met gasnetten en je bent in het bezit van de aanwijzing VIAG VP of AVP (of bereid dat snel te gaan behalen).
  • Je werkt volgens de veiligheidsregels.
  • Je bent een teamspeler die eigenbelang ondergeschikt maakt aan het teambelang.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons uiterlijk 22 januari 2021, voor 17.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. (!) Let op:  • De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken
  • CV alleen Nederlandstalig in WORD-format (max. 5 pagina's). 
  • De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.
  • Vacature kan mogelijk eerder van de website verdwijnen bij het vinden van een passende kandidaat


 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig