Titel

Monteur a.i. 11FTE

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Functie eisen

  • Minimaal 1 jaar ervaring als slimme meter monteur; 
  • Een geldig rijbewijs B, VCA en BHV certificaat; 
  • VOP BEI & VIAG VP
  • Extra: -->zonder certificeringen heeft een reactie weinig zin .--> Her-cerificeerders die alleen een examen moeten afnemen kunnen wel reageren met de examendatum vermeld op cv!
  • Eigen vervoer (woon-werk en werk-werk. Kosten daarvoor dienen in het tarief verwerkt te worden);
  • Eigen algemeen standaard gereedschap, de lijst is op te vragen bij de inleendesk via het email adres FM.inleen@stedin.net (Stedin faciliteert het specifieke gereedschap)

Achtergrond opdracht

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

Als monteur ga jij de huidige gas en elektra meters vervangen voor een slimme meter, oftewel de oude meters verwijder je en plaatst een nieuwe ‘slimme’ meter. Je bent in bezit van de benodigde certificaten en door de ervaring die jij mee brengt kun je direct aan de slag. Met een bedrijfsauto vol met gereedschap en materialen begin je aan de dag. Jouw planning heb je de vorige avond al doorgekregen, zo weet jij precies naar welke klanten je die dag gaat. Je wordt ingepland in je eigen regio waarbij een maximale reistijd van 1 uur wordt gehanteerd – uitzonderingen daargelaten-. Vanuit jouw ervaring weet je niet alleen hoe je de installatie uitvoert maar ook hoe je met de klant moet omgaan. Uiteraard staat veilig werken altijd voorop. We verwachten dat je bij iedere installatie scherp bent op jouw eigen veiligheid en op die van de klant. 

Opdracht informatie

Interesse?


Stuur ons dan uiterlijk 20 mei 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 47,50 all-in ex BTW en inclusief (auto)bus en gereedschap.


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

 

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek