Titel

Microsoft Dynamics AX Developer

Organisatie

Deze Organisatie is een succesvol internationaal ICT-bedrijf dat in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een organisatie met ruim 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor staat in Veenendaal, wat ook jouw uitvalsbasis zal zijn. Organisatie houdt zich bezig met implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics AX, CRM, SharePoint en BI-oplossingen. Verder behoort deze organisatie tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’.Die titel kunnen zij natuurlijk alleen waarmaken met klantgerichte medewerkers zoals jij!
ARBEIDSVOORWAARDEN
Als je wilt werken bij de top van de ERP, CRM en BI-wereld, dan weet je dat het af en toe keihard werken is. Maar wat eigenlijk veel belangrijker is... is dat je veel vrijheid krijgt, snel kan doorgroeien en onderdeel uitmaakt van een team collega’s die behoren tot de besten in hun vak!

Het is een fulltime opdracht voor minimaal 6 maanden met de optie op verlenging.

 

Achtergrond opdracht

Als Medior Microsoft Dynamics AX Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van klantspecifieke aanvulling op standaard software zodat de software aansluit bij het klantproces. Het ontwikkelen bestaat uit het ontwerpen van een oplossing op basis van een functioneel ontwerp, het maken van begrotingen voor software aanpassingen, het bouwen van programmatuur op basis van het ontwerp, het uitvoeren van programmatesten en het uitvoeren van onderhoud op de programmatuur. Hierbij draag je zorg voor het optimaliseren van de prestatiekenmerken van de applicatie volgens ‘Best Practices’ van Microsoft. 
 

Functie eisen

Key competenties :
Ontwikkeling in Dynamics AX, zowel in MS 2012 als 365.
Finance and Operations·        Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft Dynamics AX en SQL Server;
·        Ervaring met het ontwikkelen in gerelateerde talen of platformen. (HTML5, JavaScript, C#, .NET,  XML)
·        Basis development kennis Microsoft Dynamics 2012/365.
·        Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskundige Informatica;
·        Je bent creatief en analytisch ingesteld;
·        Microsoft SharePoint en/of BizTalk is een pré.

Opdracht informatie

Start: zo snel mogelijk
Uren: 40 uur
Standplaats: Veenendaal

Interesse?
Reageer dan met een up-to-date CV + korte motivatie gericht op deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW. via de link of per mail. sanne.vandermeulen@destaffinggroep.nl

Gerelateerde opdrachten

Voor Software Development