Titel

Medior Medewerker Operatie Markt SDM a.i. (2fte)

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding, werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar kennis van en aantoonbare werkervaring met procesoptimalisatie.
  • Je hebt kennis van de energiemarkt.
  • Je hebt bij voorkeur systeemkennis van DSL en proceskennis van de meterketen.
  • Je bent analytisch, proactief, communicatief vaardig en oplossingsgericht.
  • Je hebt helicopterview en kan out of the box denken.
  • Je voelt je thuis in een sterk veranderende omgeving en krijgt energie van de hieraan verbonden uitdagingen.

Achtergrond opdracht

Als medewerker binnen het team Servicedesk Marktpartijen ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de metermutaties.

Je analyseert uitval en verzamelt informatie om deze te kunnen verwerken. Je komt met vernieuwende ideeën en brengt deze in de praktijk.

Je draagt zorg voor een verdere verbetering van onze processen en zoekt verbinding met onze ketenpartners om dit te realiseren.


Een goed team. Daar hoor je bij. 

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Servicedesk Marktpartijen en Transportdata van de afdeling Operatie Markt. Samen met circa 30 collega’s draag jij bij aan meerdere processen binnen de afdeling.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 19 januari 2022, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 


Let op: De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door De Staffing Groep.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek