Titel

Medior Medewerker Bodemdesk

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Achtergrond opdracht

Kun jij complexe gegevens analyseren, vertalen en verwerken? Ben jij in staat onze klanten te adviseren op het gebied van verontreinigende grond? Zie jij het als een uitdaging om meerdere vraagstukken gelijktijdig te behandelen? Dan is dit deze functie voor jou ! 
  
Wat ga je doen?
 
Wij willen dat onze monteurs en onderaannemers die in de bodem graven dit veilig kunnen uitvoeren. Hiervoor moeten we vooronderzoek uitvoeren, waarmee we de bodemkwaliteit en de juiste veiligheidsmaatregelen bepalen. Je gaat aan de slag bij de Bodemdesk van onze klant waar je samen met een team van bodemadviseurs verantwoordelijk bent voor de uitvoering van dit vooronderzoek. 
  
Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het vergaren en analyseren van gegevens voor het vooronderzoek en het nauwkeurig en efficiënt verwerken hiervan in een rapportage aan de hand van een vastgelegd proces.
 • Het beantwoorden van vragen van interne en externe partijen omtrent vooronderzoek en bodemonderzoek.
 • De coördinatie van het adviesproces en tijdige oplevering van de projecten.
 • Het bewaken van de projectfinanciën, kwaliteit van de onderzoeken en de voortgang en doorlooptijden van de onderzoeken.
 • Je werkt mee aan ontwikkelingen van de Bodemdesk en komt met verbetervoorstellen.
 • Zelfstandig opstellen van bodemadviezen op basis van geldende wet- en regelgeving, onderhouden van contacten met leveranciers en interne klanten en het leveren van een actieve bijdrage bij het oprichten van een Bodemdesk binnen de organisatie.

Functie eisen

 • Je hebt een MBO of HBO opleiding gevolgd op het gebied van Civiele Techniek, Milieukunde of andere relevante studierichting.
 • Je hebt aantoonbare kennis van bodem gerelateerde Wet- en Regelgeving (Wet Bodembescherming, Circulaire Bodemsanering, CROW) dit is een harde eis.
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen en beoordelen van vooronderzoeken volgens de NEN 5725.
 • Je bent bedreven in het vergaren en verwerken van grote hoeveelheden gegevens, zowel intern als extern en het analyseren van deze gegevens.
 • Een proactieve houding en het nemen van verantwoordelijkheid in je werkzaamheden

Opdracht informatie

Interesse?
Let op. Er kan gevraagd worden om een screening. Een geldig VOG verklaring is wel nodig, de kosten hiervan zijn voor rekening van de kandidaat. 
Eventuele intakegesprekken zullen plaats vinden in week 37. Zorg ervoor dat de kandidaat beschikbaar is, omdat de gesprekken niet op een ander moment plaats zullen vinden.

Interesse? Reageer dan voor 12 december 17:00 uur met een recent cv, motivatie, beschikbaarheid, uurtarief (incl. reis-, verblijfs- en parkeerkosten, excl. BTW)

 

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig