Titel

Medewerker Tunnelboxen TTN 2FTE

Organisatie

Let op!

- De aangeboden kandidaat moet aantoonbaar voldoen aan de harde eisen. Dit moet ook duidelijk naar voren komen in het cv en een ingevulde antwoordformulier!


- Bij het uitvoeren van deze opdracht is een zware veiligheidsscreening van toepassing. Dit kan 8 tot 10 weken duren.

- Start is pas mogelijk na screening!

Achtergrond opdracht

De functie van medewerker bouw TBX V2 betreft het uitvoeren van praktijkwerkzaamheden zoals montage en assemblage werkzaamheden. Het betreft het bouwen / inbouwen van ICT componenten in een casing, het aansluiten daarvan, en het eventueel uitvoeren van eenvoudige reeds uitgewerkte testen. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een klein team waarin de medewerker bouw TBX V2begeleiding krijgt van een senior collega.


Achtergrond opdracht:

Bij de afdeling JIVC ontwikkelt Defensie Command en Control systemen t.b.v. de operationele commandovoering. Het JIVC bouwt momenteel een nieuwe versie van Theatre Independent Tactical, Adaptive, Armed forces Network (TITAAN).

TITAAN is de geavanceerde militaire communicatie-infrastructuur van het ministerie van Defensie, die essentieel is voor een adequate commandovoeringondersteuning. TITAAN is opgebouwd uit gestandaardiseerde, hoogwaardige Commercial of the Shelf apparatuur en applicaties. Naast netwerk, middleware, voice en video services, biedt TITAAN een infrastructuur voor de militair tactische informatiesystemen. Deze infrastructuur wordt gebruikt tijdens militaire operaties in een zeer dynamisch veranderende omgeving, waardoor er specifieke eisen worden gesteld met betrekking tot de flexibiliteit, beveiliging, her-configureerbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid.

In dit kader vindt een uitbreiding op de huidige installed base plaats van 193 tunnelboxen. Een groot aantal van deze boxen wordt gebouwd in Dongen bij de afdeling Techniek en Missie ondersteuning van het Logistiek Centrum Woensdrecht.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar aantoonbaar kennis en is bekend met het werken volgens werkinstructies, procedureorders en actuele regelgeving ten aanzien van kwaliteits-, milieu- en ARBO-eisen.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbaar ervaring met de montage van netwerk componenten in racks.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbaar kennis en ervaring in veiligheidsvoorschriften.
  • Minimaal 2 jaar aantoonbaar kennis van en ervaring in het lezen van tekeningen.
  • De kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde MBO3-opleiding, of aantoonbaar over een aantal jaren MBO 3 niveau ervaring en daarnaast 4 jaar werkervaring opgedaan in de laatste 5 jaar. 


Wensen:

  • Kennis en ervaring met CISCO routing en switching.
  • Kennis en werkervaring met HP Serverlijn.

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support