Titel

Medewerker toegang 2fte

Organisatie

De IND beoordeelt aanvragen van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Bijvoorbeeld vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land en asiel zoeken. Of om mensen uit het buitenland die in Nederland willen werken en wonen. Ook behandelt de IND aanvragen van mensen die in Nederland wonen en willen naturaliseren.


De IND is een agentschap van het ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV).


De ICT afdelingen van de IND zitten samen met het COA en DT&V aan de Rijnstraat 8 in Den Haag. Deze lokatie zit vlak naast het Centraal station en is dus zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Functie eisen

  • Jezelf makkelijk weg wijs kunnen maken in verschillende systemen en programma´s is een must.  


Competenties:

  • Digitaal vaardig, concientieus, sterk in samenwerken en communicatie. ´Zeg wat je doet, doe wat je zegt´ is een belangrijk uitgangspunt bij de werkzaamheden.
  • Je bent zelfstandig aan het werk maar je doet het niet alleen.
  • Tijdig schakelen met collega´s is van groot belang om kwalitatief goed werk te kunnen leveren.
  • Het is kortcyclisch werk met stevige deadlines.
  • Om kunnen gaan met de spanning die dat kan geven én daar het werkplezier in zien is belangrijk.

Achtergrond opdracht

Je gaat bij het team HR MIT (managementinformatie en toegang) taken oppakken. De verzoeken om toegang tot systemen en gebouwen nemen toe door de uitbreidingen bij de IND. Dit levert extra werk op op het vlak van identity and access management. Daarnaast is de afhandeling van vragen, meldingen en klachten m.b.t. toegang een belangrijke taak. Zorgvuldigheid en snelheid van reageren moeten bij de afhandeling daarvan steeds afgewogen worden.


Achtergrond opdracht:

De verzoeken om toegang tot systemen en gebouwen nemen toe door de uitbreidingen bij de IND. Dit levert extra werk op op het vlak van identity and access management. Met name het project Oekraïne vraagt met korte doorlooptijden om toegang. Een toenemend deel van de bestaande capaciteit van team IAM (identity and accessmanagement) wordt in beslag genomen door uitrol en inrichting van programma Toegang / Project IAM. Daardoor zijn de Oekraïne aanvragen alleen op korte termijn te realiseren met meer handen.


In het MT BV van 4 juli 2022 is besloten om maximaal 2 fte uitzendkrachten in te huren om het werk adequaat af te kunnen handelen. Onze leverancier van uitzendkrachten kan deze vacatures niet invullen. Zij hebben een niet leververklaring afgegeven waarna we de uitvraag doen in deze overeenkomst. Afhankelijk van geschiktheid wordt voor één of voor twee kandidaten gekozen.

Opdracht informatie

Toelichting inzet:

Je werkt 36 uur per week waarbij aanwezigheid op vrijdagen zeer wenselijk is.  


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 9 augustus 2022, voor 13.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support