Titel

Medewerker Serviceteam HR a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar werkervaring in een HR-gerelateerde functie.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet in teamverband de beoogde doelen te realiseren. 
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen, bent kritisch, hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen en voelt je prettig in een uitdagende en veranderende omgeving.
 • Je hebt een proactieve en positieve instelling en legt efficiënt contact met collega's binnen en buiten de afdeling om up to date te blijven omtrent de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 • Je hebt kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan.
 • Je bent flexibel, kan zaken goed structureren en prioriteiten stellen.
 • Workday ervaring is een pré.


Achtergrond opdracht

Binnen het Serviceteam HR ben jij dé spin in het web. Of het nu gaat om interne of externe medewerkers, jij bent het eerste aanspreekpunt! Zo ben je verantwoordelijk voor alle vragen en werkzaamheden die te maken hebben met in- en doorstroom van onze medewerkers. Het gehele proces van het inplannen van een gesprek met een kandidaat tot de administratieve afwikkeling van de indiensttreding ligt in jouw handen. Jij regelt het allemaal! 


Je werkt nauw samen met de business, recruiters, externe partijen (zoals leveranciers maar ook onze salarisadministrateur) en uiteraard jouw directe collega's binnen het Serviceteam HR. Je komt terecht in een team van zeer betrokken, enthousiaste en gedreven collega’s die iedere dag met elkaar gaan voor de unieke klantbeleving waarbij de medewerkerstevredenheid centraal staat!

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het inplannen van sollicitatiegesprekken, aanmelden van bezoekers, reserveren van vergaderruimten via een functionele mailbox.
 • Het onderhouden van contact met HR collega’s en het afstemmen van de behoeftes omtrent het in- en doorstroomproces vanuit de business.
 • Aanspreekpunt (zowel telefonisch als via het ticketsysteem) voor kandidaten, sollicitanten, leveranciers maar ook jouw collega’s over de werving & selectie- en indiensttredingsproces.
 • Taken ter ondersteuning van het in- en doorstroomproces zoals het uitzetten van assessments, screenings en VOG aanvragen.
 • Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden in Workday betrekking hebbende op het in- en doorstroomproces.


Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 22 oktober 2021, voor 09.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van een leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door de Staffing Groep


De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor HR