Titel

Medewerker Purchase to Pay a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal). Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven. Let op!- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.- Tariefindexatie is niet toegestaan

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring
 • Aantoonbare ervaring met SAP en Excel
 • Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde MBO opleiding richting Finance
 • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift


Competenties: 

 • Goed kunnen plannen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Flexibele instelling
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Resultaatgericht 
 • Proactief
 • Luistervaardig

Achtergrond opdracht

Het team Crediteuren binnen onze afdeling Purchase to Pay verwerkt en beheert alle binnenkomende facturen van onze leveranciers. De focus van het team ligt op het juist en tijdig verwerken en betalen van alle binnenkomende facturen en het servicegericht verwerken van alle binnenkomende vragen. Het team werkt nauw samen met de afdeling Inkoop en de Business voor een soepel lopend ‘purchase-2-pay’ proces.Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een medewerker Purchase to Pay die binnengekomen facturen gaat verwerken en afhandelen.

Opdracht informatie

Interesse?Stuur ons dan uiterlijk 2 december 2021, voor 09.00 uur je recente Cv + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid / geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door een bureau.De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren, kandidaten kunnen zich middels een tijdelijk dienstverband door De Staffing Groep laten aanbieden.

Mail mij deze opdracht