Titel

Medewerker operatie markt - medior a.i.

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.


Een goed team. Daar hoor je bij. 

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team Servicedesk Marktpartijen en Transportdata van de afdeling Operatie Markt. Samen met circa 30 collega’s draag jij bij aan meerdere processen binnen de afdeling.


Functie eisen

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift
  • Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde MBO opleiding.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring systeemkennis van:
    • SAP
    • Partner en energie

Achtergrond opdracht

Als medewerker binnen het team Servicedesk Marktpartijen ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van administratieve werkzaamheden oa metermutaties, contractregistraties en registervergelijkingen.


Je analyseert uitval en verzamelt informatie om deze te kunnen verwerken. Je komt met vernieuwende ideeën en brengt deze in de praktijk.

Je draagt zorg voor een verdere verbetering van onze processen en zoekt verbinding met onze ketenpartners om dit te realiseren.

Opdracht informatie

Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 23 mei 2022, voor 12.00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.


Max tarief bedraagt € 38,50

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken


Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden (maand + jaartal).


Referentie: Een overzichtelijke omschrijving van gevraagde werkzaamheden in een eerdere tewerkstelling. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.


Let op!

- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.

- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’

- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

- Tariefindexatie is niet toegestaan

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor Techniek