Titel

Medewerker Informatievoorziening

Organisatie

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Militairen verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Zo draagt Defensie bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld. Kijk op de website van Defensie voor meer informatie hierover. Voor deze klant is een veiligheidsscreening vereist. Deze screening duurt meestal c.a. 3 weken.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met IT-consultancy
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Sharepoint : beheer, ontwikkeling en implementatie.
 • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding


 Wensen • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met functioneel- en applicatiebeheer
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met IT-consultancy
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met software, hardware problem-management & repair
 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare kennis en ervaring met Sharepoint : beheer, ontwikkeling & implementatie
 • Kandidaat heeft kennis en ervaring met radiocommunicatie(AIS, Radar, VHF)
 • Kandidaat heeft bij voorkeur kennis van en werkervaring met de ketenprocessen tussen de Kustwacht en haar operationele partners
 • Kandidaat beschikt bij voorkeur over het certificaat BiSL
 • Kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde opleiding op gebied van informatie management


 Tarief in overleg

Achtergrond opdracht

"Algemeen : • Applicatief, Technisch en functioneel Beheer van alle operationele applicaties en systemen bij de Kustwacht.
 • IT-consultancy


Specifiek : • Sharepoint : Functioneel Beheer en begeleiding Kustwacht bij project ""Migratie naar SP 2019"".
 • Kennis- en expertise-inbreng van “Radiocommunicatie(AIS, Radar, VHF). 


 Achtergrond opdrachtDoor een onverwacht vroegtijdig vertrek van een van de externe consultants binnen de afdeling InformatieVoorziening(IV) bij de Kustwacht is er een acuut gebrek ontstaan aan capaciteit die daardoor asap moet worden ingevuld door een medewerker met de eisen en wensen zoals in deze aanvraag gespecificeerd.  Organisatorische context en cultuurKustwacht Nederland (KWNL) is een netwerkorganisatie met eigen taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Met een relatief kleine organisatie brengt de Kustwacht dienstverlenende, toezichthoudende en wetshandhavende overheidsorganisaties bij elkaar voor het uitvoeren van al deze Kustwachttaken. Zo werkt de Kustwacht nauw samen met de politie, Koninklijke Marechaussee, Douane en Rijkswaterstaat. Voor de uitvoering van deze taken wordt een grote hoeveelheid aan informatiebronnen geraadpleegd. De Kustwacht heeft drie hoofddoelstellingen:1.Een verantwoord gebruik van de Noordzee;2. De veiligheid op zee, zowel op het gebied van dienstverlening als van handhaving ;3. Het toezien op de naleving van (inter-)nationale wetgeving en verplichtingen.Voor de uitvoering van deze taken wordt een grote hoeveelheid aan informatiebronnen geraadpleegd. Om deze taken goed te kunnen uitvoeren, is het van essentieel belang dat de huidige (operationele) bedrijfssystemen functioneel beschikbaar blijven en goed worden beheerd en dat de nieuwe (operationele) bedrijfssystemen op een adequate wijze binnen de Kustwacht worden geïmplementeerd. Bijzonderheden / extra toelichtingVoorbehoud 1. De mogelijkheid bestaat dat de kandidaat na verloop van tijd voor vergelijkbare werkzaamheden in een ander project of context wordt ingezet. In beginsel streven wij er naar dat de standplaats in een dergelijk geval niet wijzigt.Voorbehoud 2. Bij meerdere geschikte kandidaten behoudt de dienst zich het recht voor om meerdere gunningen te doen. Dit zal geschieden op basis van de rangorde in de eindbeoordeling de screening voor deze functie kan c.a. 3 weken in beslag nemen

Opdracht informatie

Voor deze opdracht is thuiswerken toegestaan

 


Interesse?

Stuur ons dan uiterlijk 30 maart  voor 13:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je all-in uurtarief excl. BTW.

 

De locatie van de uit te voeren werkzaamheden kan i.v.m. COVID-19 afwijken

Mail mij deze opdracht

Gerelateerde opdrachten

Voor IT Management & Support