Titel

Medewerker Financiën en Control (junior)

Organisatie

Eén op de drie bijstandsgerechtigden in Nederland woont in één van de vier grote steden. Voor hén zet de opdrachtgever zich in. De opdrachtgever is de coöperatie van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (de G4) op het gebied van informatievoorziening.

Achtergrond opdracht

Zijn jouw inzichten en ideeën tactisch genoeg om ook daadwerkelijk effectief te handelen in de financiële boekhouding en F&C producten en processen van onze klant ? Let's talk numbers. 


Als medewerker Financiën en Control verzorg je onze financiële boekhouding, voert financiële taken uit, onderhoudt ons tijdschrijfsysteem en gaat aan de slag met wettelijke producten die aansluiten op onze P&C-acties en G4-wensen voor sturing en beheersing.


Jij maakt jezelf onmisbaar door het:

  • boeken en controleren van mutaties, het maken van overzichten en het verzorgen van financiële projectcontroles;
  • toetsen van project- en concernrapportages, het doen van een investeringsanalyse en het opstellen van een crediteuren analyse;
  • maken van eindejaarboekingen en jaarrekeningen, en het toetsen van de juistheid en volledigheid van de balans-en winst/verliesrekening;
  • opstellen van begrotingen, jaarplannen en KPI's, waarbij je de impact in kaart brengt;
  • uitvoeren van interne audits op de werking van het proces, het realiseren van verbeterinitiatieven en de aansluiting van activa administratie met de contract management database.


Als financieel professional doe je meer dan adviseren en ondersteunen: je zet jouw kennis en expertise ook in voor het ontwikkelen van verschillende nieuwe instrumenten.

Functie eisen

Klopt jouw berekening altijd?


Het kloppende hart van onze financiële administratie word je niet zomaar. Jij weet dat kennis van weten regelgeving omtrent jaarrekeningrecht onmisbaar is, evenals een slimme kijk op administratieve processen, procedures, methoden en technieken. Resultaat staat voorop en afspraak is afspraak. Je zorgt ervoor dat deze altijd worden nagekomen. Je bent collegiaal, ondernemend en toont initiatief en weet op een flexibele manier te schakelen tussen je taken en met verschillende type mensen.


· MBO werk- en denkniveau;

· Kennis van financieel systeem Accountview en Excel.

· Kennis van wet- en regelgeving;

· Resultaatgericht: maakt afspraken en stuurt op de voortgang van de afspraken;

· Relevante kennis en ervaring op het gebied van accounting, boekhouding en (project)financiële administratie;

· Een initiatiefrijke persoonlijkheid met een proactieve en flexibele houding

· We zoeken een junior kandidaat met ongeveer 1-2 jaar werkervaring of een kandidaat die bij één van de leveranciers in een traineeship zit en op die manier werkervaring op kan doen.

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan zo snel mogelijk met het recente CV, motivatie, beschikbaarheid en het uurtarief (inclusie reis- en verblijfskosten, exclusief BTW).


Let op, de functie is voor 16 uur per week!