Titel

Medewerker Data procesoptimalisatie

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.

Let op!
- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.
- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’
- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Als medewerker binnen het team Data Marktpartijen ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de metermutaties.
Je analyseert uitval en verzamelt informatie om deze te kunnen verwerken. Je komt met vernieuwende ideeën en brengt deze in de praktijk.
Je draagt zorg voor een verdere verbetering van onze processen en zoekt verbinding met onze ketenpartners om dit te realiseren

Functie eisen

Wat breng je mee?

  • Je hebt een opleiding, werk- en denkniveau op minimaal HBO niveau.
  • Je hebt kennis van en aantoonbare werkervaring met procesoptimalisatie.
  • Je hebt kennis van de energiemarkt.
  • Je hebt bij voorkeur systeemkennis van DSL en proceskennis van de meterketen.
  • Je bent analytisch, proactief, communicatief vaardig en oplossingsgericht.
  • Je hebt cijfermatig inzicht, helicopterview en kan out of the box denken.
  • Je voelt je thuis in een sterk veranderende omgeving en krijgt energie van de hieraan verbonden uitdagingen. 

Opdracht informatie

Eventuele intakegesprekken zullen plaats vinden in de week van 29 april 2019. Zorg ervoor dat de kandidaat beschikbaar is, omdat de gesprekken niet op een ander moment plaats zullen vinden.

Interesse? Reageer dan uiterlijk 28 juni 2019 voor 10:00 uur met een recent cv, motivatie, beschikbaarheid, uurtarief (incl. reis-, verblijfs- en parkeer- en kosten gebruik eigen mobiel en/of laptop, excl. BTW)

Gerelateerde opdrachten

Voor Business Analysis & Process Management