Titel

Medewerker Bodemdesk 3FTE

Organisatie

De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten. Let op!- Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf.- De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’- Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.

Achtergrond opdracht

Kun jij complexe gegevens analyseren, vertalen en verwerken? Ben jij in staat onze klanten te adviseren op het gebied van verontreinigende grond? Zie jij het als een uitdaging om meerdere vraagstukken gelijktijdig te behandelen? Dan is dit deze functie voor jou! 

 

Wat ga je doen?

Wij willen dat onze monteurs en onderaannemers die in de bodem graven dit veilig kunnen uitvoeren. Hiervoor moeten we vooronderzoek uitvoeren, waarmee we de bodemkwaliteit en de juiste veiligheidsmaatregelen bepalen. Je gaat aan de slag bij de Bodemdesk waar je samen met een team van bodemadviseurs verantwoordelijk bent voor de uitvoering van dit vooronderzoek. 

 

Je bent verantwoordelijk voor:  

 • Het vergaren en analyseren van gegevens voor het vooronderzoek en het nauwkeurig en efficiënt verwerken hiervan in een rapportage aan de hand van een vastgelegd proces.
 • Het beantwoorden van vragen van interne en externe partijen omtrent vooronderzoek en bodemonderzoek.
 • De coördinatie van het adviesproces en tijdige oplevering van de projecten.
 • Het bewaken van de projectfinanciën, kwaliteit van de onderzoeken en de voortgang en doorlooptijden van de onderzoeken.
 • Je werkt mee aan ontwikkelingen van de Bodemdesk en komt met verbetervoorstellen.
 • Zelfstandig opstellen van bodemadviezen op basis van geldende wet- en regelgeving, onderhouden van contacten met leveranciers en interne klanten en het leveren van een actieve bijdrage bij het oprichten van een Bodemdesk .

 

LET OP! De aanvraag betreft nu 3 posities. Standplaats in overleg Utrecht, Heinenoord, Delft

Functie eisen

 • Je hebt bij voorkeur een HBO of MBO opleiding gevolgd op het gebied van Civiele Techniek, Milieukunde of andere relevante studierichting.
 • Je hebt goede kennis van bodem gerelateerde Wet- en Regelgeving (Wet Bodembescherming, Circulaire Bodemsanering, CROW 400).
 • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren werkervaring met het opstellen en beoordelen van vooronderzoeken volgens de NEN 5725 voor projecten van netbeheerders.
 • Je bent bedreven in het vergaren en verwerken van grote hoeveelheden gegevens, zowel intern als extern en het analyseren van deze gegevens.
 • Een proactieve houding en het nemen van verantwoordelijkheid in je werkzaamheden

Opdracht informatie

Interesse? Reageer dan vóór 5 december om 10.00 uur met een recent cv, motivatie, minimaal 2 referenties, beschikbaarheid en het uurtarief (incl. reis-, verblijfs-, parkeer- en kosten gebruik eigen mobiele telefoon en/laptop, exclusief BTW).

Gerelateerde opdrachten

Voor Overig